°F | °C
invalid location provided
Παραολυμπιακοί Αγώνες:
Παρασκευή, 27 Αύγουστος 2021 10:40

 

Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

 
 

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έδωσε στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο -και αυτό από… χαλκό- στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 54 κιλών στην άρση βαρών σε πάγκο. Λίγα γραμμάρια του στέρησαν το ασημένιο μετάλλιο......

 
 
Την κατάκτηση ενός ακόμα μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο πανηγυρίζει η Ελλάδα. Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ανέβηκε στο βάθρο, στην κατηγορία των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, βάζοντας στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο.
 
Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ..
 
Ο αγώνας του Μπακοχρήστου ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ., και 165κ.). Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) και πήρε αυτός το ασημένιο μετάλλιο.
 
Ο Μπακοχρήστος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε προηγηθεί οι Αγώνες στο Ρίο.
 
Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κατά την πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων είχαμε τις… χάλκινες επιτυχίες του Πάνου Τριανταφύλλου στη Σπάθη Β και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S8, με χρόνο 58.73.
 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...