Μάι   Ιούνιος 2023   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα268
mod_vvisit_counterΧθές295
mod_vvisit_counterAll8167919
°F | °C
invalid location provided
Φεύγας: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας
Δευτέρα, 05 Ιούλιος 2021 18:01

Να σεβαστούν τον επίπονο αγώνα των υγειονομικών σπεύδοντας άμεσα να εμβολιαστούν, κάλεσε όλους όσους δεν έχουν προγραμματίσει εμβολιαστικό ραντεβού, μέσα από την συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Ν.Δ, Βασίλης Φεύγας.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, ο κ. Φεύγας επισήμανε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για όσους επιθυμούν να εμβολιαστούν και το αναβάλλουν για αργότερα, καθώς, η πρόσβαση στα εμβόλια είναι πλέον εύκολη υπόθεση, όπως και ο προγραμματισμός ενός ραντεβού. Όσοι για διάφορους λόγους δεν πείθονται να το κάνουν έγκαιρα, παίρνουν ένα σοβαρό ρίσκο απέναντι στους εαυτούς τους, τους ανθρώπους που αγαπούν αλλά και την κοινωνία ολόκληρη με τη στάση τους. Ακόμα, ο κ. Φεύγας είπε πως η ανοχή όλων απέναντι τους έχει τελειώσει και πως δεν μπορεί να αντέξει ένα νέο lockdown η οικονομία και η χώρα εξαιτίας τους.

Ερωτώμενος σχετικά με το ενδεχόμενο προωρων εκλογών ο κ. Φεύγαςτοποθετήθηκε αρνητικά απέναντι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, διότι όπως είπε, η κυβέρνηση έχει οικοδομήσει ένα πολύ δυνατό πολιτικό κεφάλαιο προς αξιοποίηση τα δύο πρώτα χρόνια διακυβέρνησης, το οποίο μπορεί πολύ άνετα να επενδύσει τα επόμενα δύο. Εκτίμησε ακόμα πως ενισχυτικά ως προς αυτό, θα λειτουργήσουν και τα κεφάλαια από το ταμείο ανάκαμψης, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία η Ελλάδα να αλλάξει παραγωγικό μοντέλο, να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας αλλά και να βελτιωθεί το εισόδημα των Ελλήνων πολιτών. Όπως τόνισε εξάλλου, η κυβέρνηση εφαρμόζει, παρά τις κρίσεις που είχε να διαχειριστεί, στην εντέλεια το προεκλογικό της πρόγραμμα, το οποίο ήταν βασισμένο στο τρίπτυχο «Σταθερότητα – Ασφάλεια – Ανάπτυξη». Αυτό, το πέτυχε καθώς δεν έπαψε να εργάζεται από την πρώτη στιγμή, τόσο εντός, όσο και εκτός των συνόρων. Όπως είπε ο κ. Φεύγας, η Ελλάδα από ουραγός της Ευρώπης και από ένας παρατηρητής με τα χέρια στις τσέπες, κατάφερε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσα σε δύο χρόνια, να είναι πρωταγωνιστής σε όλα τα επίπεδα. Με λίγα λόγια, δεν παρακολουθεί αλλά οδηγεί τις εξελίξεις. Χτίζει συμμαχίες με άλλα κράτη όπως με Αίγυπτο και Ιταλία για τις ΑΟΖ. Προτείνει λύσεις, όπως το ψηφιακό πιστοποιητικό.

Ερωτηθείς αν φοβάται τον εφησυχασμό εξαιτίας της καλής δημοσκοπικής εικόνας της κυβέρνησης, ο κ. Φεύγας απάντησε πως όχι, λαμβάνοντας υπόψιν την εργατικότητα του κ. Μητσοτάκη και την εγρήγορση στην οποία κρατά τα στελέχη της κυβέρνησης του. Τέλος, ο κ. Φεύγας ανέφερε πως αν ληφθούν υπόψιν όλες οι εκτιμήσεις των ειδικών, τα επόμενα χρόνια περιμένει την χώρα μας ισχυρή ανάπτυξη και αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους, αν θεωρήσουμε ότι τις εξελίξεις στην πολιτική καθορίζουν οι εξελίξεις στην οικονομία.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...