Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα162
mod_vvisit_counterΧθές282
mod_vvisit_counterAll8012097
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 19:29
DHMARXOS-STAMOYLHS.jpg-2ΜΕ ΤΟΝ  ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗ Ν.ΣΤΑΜΟΥΛΗ

Τον χρυσό Βαλκανιονίκη Νίκο Σταμούλη υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Αγρινίου ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου συναντήθηκε με τον Αγρινιώτη πρωταθλητή Νίκο Σταμούληστον οποίο απένειμε τιμητικό έπαινο για την διπλή επιτυχία του στο 51ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 στην Κωνσταντινούπολη.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου κατάφερε να κερδίσει δύο μετάλλια. Το Σάββατο, 12 Ιουνίου, στέφθηκε χρυσός Βαλκανιονίκης στον αγώνα των 5.000 μέτρων και την Κυριακή, 13 Ιουνίου, κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 3.000μ.

« Ο Νίκος κατάφερε να συγκινήσει όλους τους Αγρινιώτες. Το επίτευγμα των δύο μεταλλίων αποδεικνύει περίτρανα ότι το ταλέντο, το αγωνιστικό ήθος, η σκληρή δουλειά ανταμείβονται.Είμαστε υπερήφανοι γιατί ένα δικό μας παιδί, άξιο τέκνο μιας αθλητικής οικογένειας, ξεχωρίζει εκτός συνόρων και σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία. Εύχομαι να είναι υγιής και να κατακτήσει όλους τους στόχους του. Συγχαρητήρια αξίζουν οπωσδήποτε στον προπονητή του Μπάμπη Ποσονίδη αλλά και το σύλλογο ΓΑΣ Αγρινίου. Όλοι οφείλουμε να είμαστε στο πλευρό σας», ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου.

Ο 19χρονος Νίκος Σταμούλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και δήλωσε ότι εργάζεται εντατικά για τον επόμενο στόχο που είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Παρόντες στη συνάντηση ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου Χρήστος Ζαρκαβέλης, ο Αντιπρόεδρος του ΓΑΣ Αντ. Γκριμότσης και ο προπονητής Μπάμπης Ποσονίδης.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...