Οκτ   Νοέμβριος 2021   Δεκ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής
Παρασκευή, 26 Μάρτιος 2021 19:30

 

 Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού στο Νοσοκομείο Αγρινίου

 

       Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αγρινίου, πραγματοποίησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός.

Τον ΥΠΑΑΤ  υποδέχθηκε ο Διοικητής κ. Ανδρέας Τσώλης. 

Ο κ. Λιβανός επισκέφτηκε το Εμβολιαστικό Κέντρο, το μεγαλύτερο από τα συνολικά τρία στον Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Συναντήθηκε και ευχαρίστησε τους γιατρούς, νοσηλευτικές και διοικητικό προσωπικό για τη συνεχή παρουσία και φροντίδα τους. 


Συνομίλησε με πολίτες που εμβολιάσθηκαν, ή ανέμεναν τη σειρά τους για να εμβολιαστούν. Οι πολίτες του εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την οργάνωση και την πολύ καλή ροή που υπάρχει στην υποδοχή και στον εμβολιαστική διαδικασία – γεγονός το οποίο επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου στην ενημέρωση που έκανε στον κ. Λιβανό.

Στη συνέχεια ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  επισκέφθηκε το κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που φιλοξενείται σε χώρο του Νοσοκομείου και είχε μακρά συνομιλία με διασώστες, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει εν μέσω πανδημίας το ΕΚΑΒ και του ζήτησαν να τα μεταφέρει αρμοδίως, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Ο κ. Λιβανός τους συνεχάρη για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρουν στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει η χώρα αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης. 

Ακολούθως συναντήθηκε με εκπροσώπους του ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου. Ο ΥΠΑΑΤ τους εξέφρασε τις ευχαριστίες της πολιτείας για τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, ως μπροστάρηδες στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, άκουσε τα προβλήματά τους και δεσμεύθηκε να μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό Υγείας τις προτάσεις τους. 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...