°F | °C
invalid location provided
Γιάννης Λύτρας:
Τρίτη, 23 Μάρτιος 2021 17:28

 

 Ερώτηση με θέμα την παράκαμψη Αρχοντοχωρίου και Μπαμπίνης.

 

      Ερώτηση απευθύνει ο Γιάννης Λύτρας Περιφερειακός Σύμβουλος, προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με θέμα την "Παράκαμψη Αρχοντοχωρίου και Μπαμπίνης"

Συγκεκριμένα ρωτά, εάν και πότε προτίθεστε να εντάξετε και να δημοπρατήσετε το έργο της παράκαμψης Αρχοντοχωρίου και Μπαμπίνης. 
Δεδομένο ότι το έργο αυτό θα συντομεύσει την πρόσβαση του Αγρινίου και γενικότερα της περιοχής προς τα δυτικά παράλια, αλλά και των χωριών από Μύτικα- Κανδήλα- Βάρνακα- Παναγούλα- Αρχοντοχώρι- Αετός- Μπαμπίνη προς το αστικό κέντρο της περιοχής το Αγρίνιο.
 
Ολόκληρη η ερώτηση:

Προς
Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
κ. Νεκτάριο Φαρμάκη
κοιν΄ Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Π. Δ. Ε

Ε Π Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η

κ. Περιφερειάρχη

Όπως ήδη γνωρίζετε τον Αύγουστο του 2018 η τότε περιφερειακή αρχή ενέταξε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων τη συντήρηση του επαρχιακού δρόμου Μπαμπίνη- Αετός- Αρχοντοχώρι- Μύτικας καθώς και τη μελέτη για την παράκαμψη Αρχοντοχωρίου και Μπαμπίνης η οποία δημοπρατήθηκε στις 4/4/2019

κ. Περιφερειάρχη θα ήθελα να σας ρωτήσω.
1.     Εάν η μελέτη αυτή έχει παραληφθεί.
2. Εάν και  πότε προτίθεστε να εντάξετε και να δημοπρατήσετε το έργο της παράκαμψης Αρχοντοχωρίου και Μπαμπίνης. Δεδομένο ότι το έργο αυτό θα συντομεύσει την πρόσβαση του Αγρινίου και γενικότερα της περιοχής προς τα δυτικά παράλια, αλλά και των χωριών από Μύτικα- Κανδήλα- Βάρνακα- Παναγούλα- Αρχοντοχώρι- Αετός- Μπαμπίνη προς το αστικό κέντρο της περιοχής το Αγρίνιο.