Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα473
mod_vvisit_counterΧθές6278
mod_vvisit_counterAll7447408
°F | °C
invalid location provided
Προχωρούν οι εργασίες της εργολαβίας
Παρασκευή, 26 Φεβρουάριος 2021 19:24

 

 διαμόρφωσης του εξωτερικού χώρου του Κ.Υ. Μύτικα. Αλλάζει η εικόνα στο σημείο.

 

Προχωρούν οι εργασίες στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, σύμφωνα με το φωτογραφικό υλικό που μας στέλνουν συμπατριώτες μας από τον Μύτικα, με την πρώτη από τις τρεις εργολαβίες που αφορούν την διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου να εξελίσσεται ομαλά και την εικόνα στο σημείο να αλλάζει επιτέλους......

 
 
Ελπίζουμε τα πολύ σημαντικά 200.000 € που έβγαλε το Υπουργείο Υγείας το 2018 (δείτε εδώ), με τις τρεις εργολαβίες της 6ης Υ.ΠΕ το 2020, να φτάσουν ώστε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το νέο κτίριο, το οποίο για 11 χρόνια κατασκευάζεται και ακόμα δεν έχει παραδοθεί, με τις ευθύνες δυστυχώς να είναι συγκεκριμένες (δείτε εδώ).
 
Η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε το έργο αυτό ουσιαστικά ημιτελές, και από τον 1ο μήνα της θητείας της, με αλλεπάλληλα ραντεβού και προσωπικές συνεννοήσεις του Δημάρχου Ξηρομέρου, γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη με την 6η Υ.ΠΕ, δρομολογήθηκε και έγινε καταρχήν η διοικητική παραλαβή του έργου από την 6η Υ.ΠΕ στις 2 Ιουλίου 2020 (δείτε εδώ), ώστε αυτή πλέον να αναλάβει επίσημα και αποκλειστικά την ευθύνη της ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου, που το περιμένουν με αγωνία οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Δ.Ε. Αλυζίας, τα αγαπημένα μας νησιά του Καλάμου και του Καστού Ιονίου Πελάγους.
 
Η υγεία πάντα πάνω απ' όλα και μακάρι όλα να πάνε καλά και να το δούμε σύντομα να λειτουργεί.
 
Δεν θέλουμε να παραλείψουμε και να μην αναφέρουμε, επειδή έχουμε ιδία γνώση λεπτομερειών, ότι επίσης και πολλοί ενεργοί πολίτες βοήθησαν, όπως ο κ. Νίκος Νταής, με συνεχείς οχλήσεις και πιέσεις προς την 6η Υ.ΠΕ και με δημοσιεύματα, να προχωρήσει η αποπεράτωση του Κ.Υ. Μύτικα, όπως και ο Δ/ντης του Κ.Υ. Μύτικα κ. Ιωάννης Χρόνης.