Νοέ   Δεκέμβριος 2021   Ιαν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΗΓΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2021 18:04
 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επιθεώρησε μαζί τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαυρομάτη και κλιμάκιο της Ελληνικής Αρχής Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών περιοχές οι οποίες υπέστησαν σοβαρές ζημιές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 26ης Ιανουαρίου......
 
Ο κ. Παπαναστασίου μαζί με τον Θ.Μαυρομάτη, τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου Μίμη Σκορδόπουλο και μηχανικούς της ΠΔΕ πραγματοποίησαν αυτοψία στα σημεία του επαρχιακού δρόμου Άνω Κεράσοβου – Μακρυνού όπου σημειώθηκαν φαινόμενα καθίζησης.
 
Κατόπιν αιτήματος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, ο κ. Νίκος Νικολάου Δ/ντης Γεν. Εφαρμοσμένης Γεωλογίας της ΕΑΓΜΕ κατέγραψε και θα αξιολογήσει την εξέλιξη ρηγμάτων στο οδόστρωμα.
 
«Δυστυχώς η καθίζηση έχει δημιουργήσει προβλήματα σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου δυσχεραίνοντας την κυκλοφορία των κατοίκων. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς καθώς το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη. Καταγράφουμε τα προβλήματα, κάνουμε αποτίμηση των ζημιών και παρεμβαίνουμε για να δώσουμε λύσεις. Είμαστε στο πλευρό των δημοτών και σε συνεργασία με την ΠΔΕ δρομολογούμε παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των καταστροφών», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες των συνεργείων της ΔΕΥΑΑ στο Άνω Κεράσοβο για την ομαλοποίηση της υδροδότησης με την αντικατάσταση τμήματος του δικτύου που είχε καταρρεύσει από την σφοδρή κακοκαιρία. Η ΔΕΥΑΑ με συνεχείς παρεμβάσεις, από την πρώτη ημέρα, επιχειρεί για να αποκαταστήσει την βλάβη.
 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...