Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3709
mod_vvisit_counterΧθές6372
mod_vvisit_counterAll6474352
°F | °C
invalid location provided
Άκρως επιτυχημένη η αποστολή
Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 16:12

  του ΝΟΜεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.  

KAGIAK.jpg-2

Το ταξίδι της ομάδας canoe kayak του ΝΟΜεσολογγίου από τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά τελείωσε. Έντεκα Αθλητρίες-τες μας για 2 Σαββατοκύριακα αγωνίσθηκαν υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, στα 2 Πανελλήνια πρωταθλήματα canoe kayak και SUP. Τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά για το μέλλον του canoe kayak στη περιοχή μας. Οι αθλητές μας κέρδισαν 4 χρυσά, 5 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ΝΟΜεσολογγίου από την ίδρυση του τμήματος canoe kayak, το 2006. Τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν τα παρακάτω: ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΤΣΑΓΑΝΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ, ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΥ ΕΥΗ, ΝΤΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ , ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΣ, ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΤΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΤΕΚΑ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ ΔΑΦΝΗ και ο ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ στο sup κατηγορία master Aνδρών 40+. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την σκληρή προπόνηση που έκαναν όλο το χρόνο, όπως και στον προπονητή τους ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ. Ο ΝΟΜεσολογγίου υποστηρίζει ότι το άθλημα του canoe kayak sprint και γενικότερα ο ναυταθλητισμός, έχει τρομερές προοπτικές στην Αιτωλ/νία με τόσες λίμνες και ακτογραμμή. Σας υπενθυμίζουμε ότι ο ΝΟΜεσολογγίου λειτουργεί όλο το χρόνο τμήμα canoe kayak sprint στη λιμνοθάλασσα και τμήμα ιστιοπλοΐας optimist για παιδιά από 8 έως 14 ετών στο λιμάνι και στη Τουρλίδα.  

Το επόμενο ναυταθλητικό μας ραντεβού είναι στις 22 Αυγούστου στον 7ο κωπηλατικό διάπλου της Λιμνοθάλασσας. Πληρ. Εγγραφές στο www.nommes.gr . Όσον αφορά για τον κολυμβητικό διάπλου στις 9 Σεπτεμβρίου δυστυχώς θα αναβληθεί λόγω των καταστάσεων.  

Το ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου. 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...