°F | °C
invalid location provided
Εγκατάσταση ηλεκτρονικού συστήματος
Παρασκευή, 26 Ιούνιος 2020 19:11

 ελέγχου εισόδου-εξόδου στο ΔΑΚ Αγρινίου

 
Στην εφαρμογή  ηλεκτρονικού  συστήματος ελέγχου εισόδου-εξόδου στο ΔΑΚ Αγρινίου προχώρησε ο Δήμος Αγρινίου.....
Το σύστημα εγκαταστάθηκε  στην  Ανατολική κεντρική είσοδο του Σταδίου (είσοδος Μπάσκετ) και θα λειτουργεί πιλοτικά έως  την 1/9/2020 οπότε  θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία.
Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου πρόκειται για μια εφαρμογή που στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων : « Στο πλαίσιο λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών μας  προχωρήσαμε  στην εγκατάσταση του ηλεκτρονικού  συστήματος ελέγχου εισόδου-εξόδου. Με τη συνδρομή του Τμήματος Τεχνολογιών, Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Δήμου Αγρινίου καταφέραμε να εγκαταστήσουμε το συγκεκριμένο σύστημα .
Οι  ενδιαφερόμενοι  κάνουν μια απλή εγγραφή στο σύστημα μέσω του  agrinio.gov.gr   ή κατευθείαν στην ιστοσελίδα agrinio.gov.gr/ticket/e_stadio_index.php.  Με την εγγραφή καταχωρείται ένα qrkode, το οποίο μπορεί να εκτυπωθεί ή να αποθηκευτεί στο κινητό, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά την προσέλευση και αποχώρηση  από το στάδιο».
Όσοι πολίτες αδυνατούν να προβούν στην εγγραφή, μπορούν να απευθύνονται στο τμήμα παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου, στον παλαιό σταθμό τρένων στην  οδό  Λ. Μαβίλη (πλατεία Μελίνας Μερκούρη). Πληροφορίες στο τηλ: 2641360680.
 

 

 
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...