Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5393
mod_vvisit_counterΧθές6565
mod_vvisit_counterAll6314221
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Γ.Βαρεμενου
Τετάρτη, 17 Ιούνιος 2020 17:08

 με την πρόεδρο της ομάδας μπάσκετ Χαρίλαος Τρικούπης.

BAREMENOS-MPELEKOY.jpg-2

Με αφορμή το ιστορικό επίτευγμα τη ανόδου του «Χαρίλαου Τρικούπη» στην Α1 κατηγορία μπάσκετ, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιώργος Βαρεμένος συναντήθηκε με την Πρόεδρο της ομάδας κα Βασιλική Μπελέκου.

Ο κ. Βαρεμένος τόνισε: «Η επιτυχία της ομάδας υπερβαίνει τον αθλητισμό και αποτελεί ορόσημο για την κοινωνική ζωή της πόλης και ευρύτερα του Νομού. Είναι ανάγκη να υλοποιηθεί το έργο της αναμόρφωσης του γηπέδου, ώστε να μην αναγκασθεί η ομάδα να ξεσπιτωθεί. Ο δήμαρχος Μεσολογγίου μου ανέφερε ότι προχωρά η εκπόνηση των μελετών για να προκύψει το χρηματοδοτικό και το γενικότερο πλαίσιο για την υλοποίηση του έργου.»

«Είναι ανάγκη», κατέληξε ο Κ. Βαρεμένος, «να υπερπηδηθούν τα γραφειοκρατικά εμπόδια, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες και η ομάδα ν’ αποκτήσει ένα σπίτι, που ταυτόχρονα θα μπορεί να φιλοξενεί και άλλες εκδηλώσεις, κάτι το οποίο έχει ανάγκη η περιοχή.»

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...