°F | °C
invalid location provided
Βιτριόλι: «Μιλάνε»
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2020 21:35

 

τα κινητά και το λαπτοπ της 35χρονης – Είχε χείρα βοηθείας στο σατανικό της σχέδιο;

 
Πολλά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως μέσα από τις έρευνες των αστυνομικών για να δέσουν όσο καλύτερα μπορούν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στις 20 Μαΐου 2020 εναντίον της 34χρονης Ιωάννας.... 
Οι αστυνομικοί εξετάζουν ήδη δυο κινητά και ένα λαπτοπ στα εργαστήρια ενώ από τη νέα άρση απορρήτου που έχει υποβληθεί και για τα 2 κινητά που βρέθηκαν στην κατοχή της 35χρονης που φέρεται να είναι η δράστης της επίθεσης, θα δουν που και πότε βρισκόταν η συγκεκριμένη γυναίκα καθώς το ένα από τα δυο φαινόταν να είναι ανοικτό αφού ήταν ανοικτός ο φακός. 
Επίσης, θα υποβληθεί νέα συμπληρωματική δικογραφία καθώς οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από συγκεκριμένα άτομα από το περιβάλλον της καθώς έχουν ενδείξεις ότι μπορεί να είχε είτε συνεργό είτε υποβοήθηση. Και λέγοντας υποβοήθηση να ζήτησε από κάποιον εν αγνοία του να την βοηθήσει στο σχέδιό της. 
Οι αρχές έχουν επίσης εντοπίσει ότι στις 09/05 έγινε κλήση από το κινητό της σε τρία καταστήματα που πωλούν περούκες ζητώντας τιμές, χρώματα και εφαρμογή. 
Τέλος, από το λαπτοπ της θα βρουν την παραγγελία που που έκανε μέσω διαδικτύου για να προμηθευτεί το βιτριόλι. 
ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου 
newsit.
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...