Αύγ   Σεπτέμβριος 2020   Οκτ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5100
mod_vvisit_counterΧθές6554
mod_vvisit_counterAll6021244
°F | °C
invalid location provided
Σημαντικά ζητήματα της Λευκάδας
Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 20:43

 

 έθεσε στον Υπουργό Ναυτιλίας ο Θανάσης Καββαδάς

 
    Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη είχε την Δευτέρα ο Βουλευτής Ν.Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς, προκειμένου να του μεταφέρει θέματα που απασχολούν το νησί, τόσο ενόψει της τουριστικής περιόδου, όσο και γενικού αναπτυξιακού ενδιαφέροντος. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχος Θεόδωρος Κλιάρης.
Ο Βουλευτής έθεσε το θέμα της λειτουργίας των πλωτών εξέδρων, που δεν έχουν πάρει ακόμα αδειοδότηση ώστε, ενόψει τουριστικής περιόδου, να μπορέσει να ξεκινήσει η λειτουργία τους. Ο κ. Καββαδάς ζήτησε την παρέμβαση του κ.Υπουργού προκειμένου να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να λυθεί το θέμα.
Επίσης, ο Βουλευτής μετέφερε τον προβληματισμό για τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος οι οποίες αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους εντός χερσαίων ζωνών λιμένων. Ενώ λοιπόν επιχειρήσεις που λειτουργούν σε δημοτικούς κοινόχρηστους χώρους οφείλουν να τηρούν αποστάσεις στο πλαίσιο των  μέτρων για τον κορονοϊό, δεν είναι σαφές αν ισχύει το ίδιο και για τις χερσαίες ζώνες λιμένων. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι άμεσα θα δοθεί λύση στο πρόβλημα.
Επίσης, ζήτησε από τον Υπουργό τη χρηματοδότηση των δύο έργων, ενός στο Περιγιάλι και ενός στο Βλυχό Λευκάδας, που είναι στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου, καθώς πρόκειται για έργα υψηλής αναπτυξιακής αξίας. Ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει θετικά τη χρηματοδότηση των δύο εν λόγω έργων.
Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το Λιμεναρχείο Λευκάδας.
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...