Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα54
mod_vvisit_counterΧθές3519
mod_vvisit_counterAll5795626
°F | °C
invalid location provided
Καταγγελία Αναφορά Αίτηση Ελέους.
Πέμπτη, 19 Μάρτιος 2020 15:18

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του. ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  701 18.03.2020

Καταγγελία Αναφορά Αίτηση Ελέους. 14 μέρες σε κατ οίκον καραντίνα οι εισερχόμενοι από το εξωτερικό.

ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ !! πόσα likes  ??
Δασκαλάκης: η εκθετική αύξηση είναι ύπουλο πράγμα. Το σκέφτεσαι λίγο και τα νούμερα φαίνονται μικρά. Αλλά τελικά θα σου τη φέρει. Όσο μεγάλος και να είσαι θα σου τη φέρει. Μετά από λίγα μόλις βήματα έχει γίνει τόσο μεγάλη που δεν το χωράει ο νους σου. Ο αριθμός γίνεται τόσο εξωφρενικά μεγάλος που είναι μεγαλύτερος από τα μόρια του σύμπαντος. η δουλειά μου είναι να δαμάζω τις εκθετικές αυξήσεις.
Ο κάθε εργαζόμενος είναι οι εκπομποί και πιθανοί πολλαπλασιαστές Χ2 Χ4 Χ8 Χ16 ***
Στα καταστήματα και μάρκετ τροφίμων οι υπάλληλοι, χωρίς μάσκες με την κουτάλα στα βούτυρα τυριά κλπ. Έλεος Έλεος Έλεος, τι αυτογνωσία μας λέει η κυβέρνηση και τι να τα κάνουμε τα γελοία σέλφις του Υπουργού Ανάπτυξης.
Με το γάντι στο ένα χέρι και με το άλλο χωρίς γάντι ο/η υπάλληλος τυλίγουν τα προϊόντα και σου δίνουν τα ρέστα. Άντε τώρα, του λές που είναι το άλλο γάντι, τώρα μου έφυγε σου λέι, ψέματα !!!
Η κυβέρνηση ακόμα σκέπτεται, παρότι η πληροφόρηση είναι καταιγιστική για την τρομερότητα πολλαπλασιασμού, καταχωρεί και ανακοινώνει και εκπυρσοκροτεί με αγγελίες μέτρων και μόνο στην Χρυσή Ευκαιρία δεν κατέληξε, κλείνει χώρους και εκκλησίες διαδοχικά, και ανακοινώνει μόνο για να ανακοινώσει, 14 μέρες καραντίνα οι εισερχόμενοι από το εξωτερικό. Έτσι για χειροκρότημα δηλαδή.
Περιπολία στα σπίτια όσων βρίσκονται σε καραντίνα κάνει η αστυνομία στο Ισράηλ. Περίπου 70.000 άνθρωποι βρίσκονται σε καραντίνα στη χώρα.
Η αστυνομία [στο Ισραήλ, όχι εδώ] άρχισε να συνοδεύει τους επιθεωρητές του υπουργείου Υγείας στις περιπολίες για την τήρηση της καραντίνας
Το κυβερνητικό σέλφις, μιας Ελλάδας, που τρέχει ασμένως να μετράει και να ανακοινώνει τον πολλαπλασιασμό των κρουσμάτων και των θανάτων. Μη και δεν μοιάσουμε με Ευρωπαίους !. Η Αστυνομία κύριε Υπουργέ της, να κάνει ότι το Ισραήλ. .. οι ασθενείς δεν γιατρεύονται και κουβαλάνε μόνιμα τον ιό μέσα τους………..
Η παράλειψη αποτροπής κινδύνου ζωής των Ελλήνων, σε όλο το δοξαστικό ποινικό !! μεγαλείο της ενώπιον του ιπτάμενου θανάτου που κολλάει και από τα μάτια !!!.
Να γίνεται απαραιτήτως, η μέτρηση θερμοκρασίας στους εισερχόμενους στα αεροδρόμια και οι υπάλληλοι εκεί να φορούν μάσκες και γάντια.
Η ταφή των νεκρών Κοροναϊού που απαγορεύεται η νεκροτομή τους να διαταχθεί να γίνεται με καύση.
Να μην εμφανίζεται να κυκλοφορεί κανείς χωρίς μάσκα και γάντια, να συλλαμβάνεται όποιος κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και γάντια.
Να κλείσουν ΤΩΡΑ με αστυνομικό έλεγχο όλοι οι χώροι ανασφαλούς επισκεψιμότητας. Μας ακούνε οι 300 ???????