Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα146
mod_vvisit_counterΧθές5806
mod_vvisit_counterAll6439907
°F | °C
invalid location provided
ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Τρίτη, 17 Μάρτιος 2020 22:23

ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(Εκπαιδευτικός - Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου)

 

Αν και μέσα από αντικρουόμενες απόψεις, συμβιβασμούς και πολιτική πίεση λήφθηκε επιτέλους απόφαση από την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας για λήψη μέτρων κατά του κορωνοϊού, (τα οποία δεν έφτασαν στο επίπεδο που έπρεπε, καθώς διατηρούταν στην ουσία η κυριακάτικη λειτουργία, προϊόν συμβιβασμού ήταν εξάλλου), εκείνο που λειτούργησε καταλυτικά για την επίλυση του ζητήματος είναι η πολιτική απόφαση που ακολούθησε. 

Μια απόφαση που λύνει μια και καλή το πρόβλημα, καταργώντας κάθε θρησκευτική τελετή όλων των δογμάτων και θρησκειών. Κάτι που έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή - είναι αλήθεια - αλλά αυτό δεν αναιρεί τη σημασία της. 

Οπότε, μ' αυτή την ευκαιρία αξίζουν τα συγχαρητήρια στην κυβέρνηση - γιατί πρέπει να έχουμε και το θάρρος να απονέμουμε δημοσίως τα εύσημα στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία όταν λαμβάνει σωστές αποφάσεις για θέματα δύσκολα που εκ της φύσης τους προκαλούν μεγάλες αντιπαραθέσεις - και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!!!