Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1000
mod_vvisit_counterΧθές1209
mod_vvisit_counterAll5835694
°F | °C
invalid location provided
ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 22:02

 ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

     Μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας και της υπουργού Παιδείας, σχετικά με την αναστολή των μαθημάτων σχολείων και εκπαιδευτηρίων εξ’ αιτίας του κορονοϊού, αποφασίζεται η αναστολή των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΒΡΑΧΩΡΙΤΗΣ». Οι μαθητές και ιδιαιτέρως όσοι φοιτούν στη Γ΄Λυκείου, θα ενημερωθούν από τη γραμματεία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και τους καθηγητές τους για την ημέρα που θα επαναλειτουργήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο.

   Ο Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, περιόρισε το σεμινάριο μελισσοκομίας, αφού σήμερα μετά την πρωινή πρακτική στο Κτήμα Ταξιαρχών, δεν θα γίνουν άλλες θεωρητικές παραδόσεις στην Ευαγγελίστρια. Θα διατηρήσει ανοικτή τη λειτουργία των συσσιτίων, λαμβάνοντας τις απαραίτητες προφυλάξεις, γιατί θεωρείται αναγκαία για την επιβίωση πολλών προσώπων η σίτιση.    

     Ευχόμαστε με την ευλογία του Θεού και με τη δική μας προφύλαξη και συνεργασία με τους ειδικούς, να ξεπεράσουμε το γρηγορότερο αυτή τη δοκιμασία.

ιερεύς Κωνσταντίνος Καντάνης