Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3890
mod_vvisit_counterΧθές3519
mod_vvisit_counterAll5799462
°F | °C
invalid location provided
Κορωνοϊός:
Τετάρτη, 11 Μάρτιος 2020 21:23

 

 Σε σοβαρή κατάσταση και 43χρονος ιερωμένος στην Πάτρα

 
       Σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός Μονάδας Εντατικής Θεραπείας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Πάτρας και 43χρονος ιερωμένος, ο οποίος εντοπίστηκε από την ιχνηλάτηση των κρουσμάτων ανάμεσα στους εκδρομείς – προσκυνητές των Αγίων Τόπων. 
           Είχε από την αρχή έντονα συμπτώματα σε σύγκριση με τους υπόλοιπους συνταξιδιώτες του, καθώς είχε λιποθυμήσει δύο φορές πριν ακόμα διαγνωστεί και εισαχθεί στο νοσοκομείο: Τη μία φορά στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της επιστροφής των εκδρομέων από το Ισραήλ και τη δεύτερη όταν επέστρεψε στον τόπο του. Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πάντως, η κατάσταση της υγείας του ήταν σταθερή και δεν ενέπνεε ιδιαίτερη ανησυχία................
 

 

 
             Κατά την 6η – 7η ημέρα της νοσηλείας του, όμως, εμφάνισε επιδείνωση από το αναπνευστικό του σύστημα και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο -για τα κρούσματα της νόσου COVID-19 θάλαμο- της οφθαλμολογικής κλινικής.
 
           Ιδιαίτερα προβληματισμένοι, ωστόσο, είναι οι γιατροί και με μια πρωτοφανή για τα ιατρικά δεδομένα, ιδιαιτερότητα που παρουσιάζει ο νέος κορωνοϊός. Ασθενείς που στην αρχή της νόσησης τους έχουν ήπια ή καθόλου συμπτώματα, μπορεί την 5η ή 6η ημέρα να παρουσιάσουν ξαφνική επιδείνωση.
 
iatropedia.gr