Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3724
mod_vvisit_counterΧθές4366
mod_vvisit_counterAll6288823
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση για το Κλειστό
Παρασκευή, 28 Φεβρουάριος 2020 18:00

 

 γήπεδο Μπάσκετ στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

 
  Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί στην έδρα της Περιφέρειας η συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και υπηρεσιακών εκπροσώπων, του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστα Λύρου και στελεχών του Δήμου καθώς και μελών της διοίκησης του συλλόγου «Χαρίλαος Τρικούπης».
   Μοναδικό θέμα που απασχόλησε την συζήτηση ήταν η εξεύρεση των βέλτιστων λύσεων για την αναβάθμιση του γηπέδου μπάσκετ.
   Δήμος και Περιφέρεια έλαβαν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν, ενώ εκφράστηκε η πεποίθηση πως το εγχείρημα είναι σε καλή πορεία.
   Μετά το τέλος της συζήτησης ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης  Μεσολογγίου Κώστας Λύρος δήλωσε σχετικά: «Είχαμε σήμερα μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση. Διαπιστώσαμε ότι η Περιφέρεια και προσωπικά ο κ. Περιφερειάρχης είναι σύμμαχός μας στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε να ξεπεράσουμε τα γραφειοκρατικά εμπόδια και την πίεση των ημερομηνιών. Απευθυνόμενος στους συμπολίτες μου υπογραμμίζω πως κάνουμε ότι είναι δυνατόν και υπάρχει αισιοδοξία για το θέμα. Να ευχαριστήσω δε τον Περιφερειάρχη  για τη καλή συνεργασία  και την αρωγή του  στην προσπάθειά μας».
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...