°F | °C
invalid location provided
«Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020»
Τετάρτη, 26 Φεβρουάριος 2020 19:58

SYSKECH-DHMARXEIO.jpg-2

Οι λεπτομέρειες της διοργάνωσης των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο «Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020» εξετάστηκαν σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Αγρινίου παρουσία τουκ. Δημήτρη Νικολακόπουλου, Βοηθού Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες Αθλητισμού - Ολυμπισμού.

Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Παιδείας Χρήστος Ζαρκαβέλης, οΑντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μίμης Σκορδόπουλοςκαι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Όπως ενημέρωσε ο κΝικολακόπουλος οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 5 πόλεις της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος. Στο Αγρίνιο ως ημέρα διοργάνωσης έχει οριστεί η 5η Μαρτίου : «Σήμερα συναντηθήκαμε με τους πολιτικούς φορείς της Δημοτική Αρχής του Αγρινίου με σκοπό την άρτια οργάνωση τωνπολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων με τίτλο ‘’Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020’’, ενόψει της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας.

Αποφασίσαμε να διοργανώσουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις διαδραστικού χαρακτήρα για τους πολίτες της περιφέρειας μας.

Το Αγρίνιο θα είναι η πρώτη πόλη και όλες οι δράσεις θα λάβουν μέρος στην πλατεία Δημοκρατίας. Επιθυμούμε και καλούμε την ενεργή συμμετοχή όλων των αθλητικών φορέων του Δήμου, των πολιτών και νέων της Αιτωλοακαρνανίας στις εκδηλώσεις αυτές.Σκοπός μας είναι να προάγουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στους πολίτες μας τις αξίες του Ολυμπισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, καθώς και τις αξίες του πολιτισμού και Αθλητισμού.Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε ζωντανό το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας μας».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...