Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα667
mod_vvisit_counterΧθές5063
mod_vvisit_counterAll7177430
°F | °C
invalid location provided
Ο δεύτερος κύκλος του «Σ ‘αγαπώ - Μ’ αγαπάς»
Τετάρτη, 05 Φεβρουάριος 2020 20:55

COSMOTE S-AGAPW-M-AGAPAS.jpg-2

Ο δεύτερος κύκλος του «Σ‘αγαπώ-Μ’ αγαπάς»κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο YouTubeκανάλι της COSMOTE

- Η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουνστο διαδίκτυο την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Η κωμική σειρά «Σ’ αγαπώ - Μ’ αγαπάς»με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θοδωρή Αθερίδηεπιστρέφειμε δεύτερο κύκλο επεισοδίων αποκλειστικά στο κανάλι της COSMOTE στο YouTube.Η πρεμιέρα της σειράς θα γίνει τηνΠέμπτη13 Φεβρουαρίου, με ένα επεισόδιο εμπνευσμένο από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Σε συνέχεια του πρώτου κύκλου της σειράς, που αναβίωσε με επιτυχία πέρυσι -μέσα από 5 επεισόδια- ξεπερνώντας τα 7.000.000 views,η Δήμητρα και ο Θοδωρής επιστρέφουνμε νέο κύκλο 10 επεισοδίων μεγαλύτερης διάρκειας.

Το θρυλικό ζευγάριπρωταγωνιστεί σε χιουμοριστικές ιστορίες,εμπνευσμένες από την επιρροή της τεχνολογίαςστην καθημερινή ζωή και όχι μόνο, που φέρουν την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.

Οιφίλοι της σειράς μπορούν κάνονταςεγγραφήστο YouTubeκανάλι της COSMOTEνα απολαμβάνουν πρώτοι,κάθε Πέμπτη πρωί ένα νέο επεισόδιο.

Επιπλέον, όσοιθέλουν να ξαναδούν τον πρώτο κύκλο του «Σ ‘αγαπώ - Μ’ αγαπάς», μπορούν να παρακολουθούν στο IGTV κανάλι της COSMOTEένα webεπεισόδιο κάθε μέρα, μέχρι και την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου.

Στο YouTubeκανάλι της COSMOTEοι χρήστες μπορούν να βρουν και άλλο πρωτότυπο περιεχόμενο, όπως το “THE REAL ROBOKIDS”, το πρώτο ντοκιμαντέρ για την εκπαιδευτική ρομποτική στην Ελλάδα, που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα.

Συντελεστές:

Επιμέλεια Παραγωγής: DigitalMinds

Εκτέλεση Παραγωγής: Pangolin Entertainment

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Γραμματόπουλος

Προσαρμογή σεναρίου: Δήμητρα Παπαδοπούλου

Executive Producer: Πέτρος Μπούτος

Σκηνογραφία: Γιώργος Γεωργίου

Διεύθυνση φωτογραφίας: Ντίνος Μαχαίρας