°F | °C
invalid location provided
Με ΛΙΑΒΑ, ΜΠΑΚΑΔΗΜΑ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ...
Τετάρτη, 29 Ιανουάριος 2020 20:07

 

η κοπή πίτας του ΑΙΑΝΤΑ Αλυζίας στην ΚΑΝΔΗΛΑ- [ΦΩΤΟ]

 

 

 

             Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του ΑΙΑΝΤΑ ΑΛΥΖΙΑΣ την Παρασκευή 25  Ιανουαρίου 2020 στο μαγαζί του "ΑΓΑ" στην ΚΑΝΔΗΛΑ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ακαδημίας, ο προπονητής, οι γονείς και φίλοι της ακαδημίας.
             Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ. Παλιογιαννης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γκόλιας Πάνος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΊΑΣ κ. Παπαχρήστος, το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ κ. Κανταρελος  και οι  επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού Γιώργος Λιάβας, Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Μάκης Μπακαδημας καθώς και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΜ Σπύρος Γεωργούσης.............



          Τους ευχαριστούμε για την παρουσία, τους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές μας. 
          Τυχερός της βραδιάς ο αθλητής της κ-12 Βελόνας Δημήτρης που κέρδισε την αυθεντικη μπλούζα του Γιώργου Λιαβα.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΒΑΟ ΑΊΑΣ ΑΛΥΖΊΑΣ θέλει να συγχαρεί θερμά τον ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού και συντοπίτης μας ΓΙΏΡΓΟ ΛΙΑΒΑ για την ανάδειξη του στους τρεις κορυφαίους νέους ποδοσφαιριστές της σεζόν 2018-2019. Ο Γιώργος αποτελεί παράδειγμα- πρότυπο για τα παιδιά της περιοχής μας με την συνεχή του προσπάθεια και εξέλιξη πάνω στο άθλημα.

 

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...