Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΘΥΠΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και τέθηκε σastynomikh-dieyuhnshε διαθεσιμότητα.

Πέταξε στα σκουπίδια φάκελους με δικογραφίες, επειδή δεν τις διεκπεραίωσε!

Τις επιπτώσεις του νόμου και της υπηρεσίας του πλέον καλείται να αντιμετωπίσει ανθυπαστυνόμος από το Αγρίνιο, πως ως γραμματέας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, επέδειξε απίστευτη αμέλεια, σχετικά με την διεκπεραίωση δικογραφιών του έτους 2006.

Συγκεκριμένα, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 14.30, συνελήφθη αστυνομικός της ίδιας Υπηρεσίας, γιατί τις βραδινές ώρες της Κυριακής 18 Οκτωβρίου 2009 έθεσε σε 28 πλαστικές σακούλες σκουπιδιών εκκρεμούσες δικογραφίες, προκειμένου να καταστραφούν ώστε  να αποφύγει συνέπειες για τη μη έγκαιρη διεκπεραίωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που οδήγησε τον ανθυπαστυνόμο σε αυτήν την ενέργεια είναι καθαρά  αμέλειας μιας και δεν φρόντιζε, άγνωστο γιατί να «χρεώνει» τις δικογραφίες που έρχονταν στην υπηρεσία σε βαθμοφόρους με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα «βουνό» δικογραφιών που δεν είχαν διεκπεραιωθεί. Κάποια στιγμή όμως η αμέλεια αυτή θα αποκαλύπτονταν μιας και ο συγκεκριμένος αστυνομικός κλήθηκε να παραδώσει την γραμματεία. Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να αποκαλυφθεί και να υποστεί τις συνέπειες, θεώρησε σωστό να «ξεφορτωθεί» τις δικογραφίες πετώντας τες στα σκουπίδια, μέσα σε 28 πλαστικές σακούλες! Η παρατηρητικότητα όμως κάποιων συναδέλφων του όπως και το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός δεν έδειχνε και μεγάλη υπαλληλική ευσυνειδησία, οδήγησαν στην αποκάλυψη της πράξης του και τη σύλληψή του, μια μέρα μετά.

Ο  συλληφθείς ανθυπαστυνόμος μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο για την άσκηση ποινικής δίωξης εισαγγελέα και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.  

Όπως επισημαίνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, δεν τίθεται θέμα συγκάλυψης κάποιων υποθέσεων ή οικονομικών κινήτρων από την ενέργειά του, μιας και οι υποθέσεις που ήθελε να... ξεφορτωθεί αφορούσαν δικογραφίες για μικροαδικήματα κυρίως του 2006, τις οποίες  μάλλον ξέχναγε ή... βαριόνταν να διεκπεραιώσει αρμοδίως...

Π.Η.Τ.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...