°F | °C
invalid location provided
Ο Παναιτωλικός με τον Πανιώνιο
Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 18:29

 

 θα ξεκαθαρίσουν στη Νέα Σμύρνη την πρόκριση μετά το 0-0

 
Πανατωλικός και Πανιώνιος άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Νέα Σμύρνη, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο Αγρίνιο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου. Με 10 παίκτες από το 63' οι "κυανέρυθροι" λόγω αποβολής του Λυμπεράκη είχαν και δοκάρι με τον Εμμμανουηλίδη στο 76'.
Είναι δεδομένο πως ο μεγάλος στόχος τόσο του Παναιτωλικού όσο και του Πανιωνίου είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Ωστόσο, η μοίρα τα έφερε έτσι που οι δύο ομάδες θα δώσουν "μάχη" και στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας, με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Μέχρι το 70ό λεπτό, οι δύο ομάδες δεν έδειξαν μεγάλη διάθεση να κυνηγήσουν τη νίκη, αλλά από εκείνο το σημείο και ύστερα υπήρξαν αρκετές καλές στιγμές έκαστος, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στο 76'. Παράλληλα, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται σωστά για πέναλτι στο 84ο λεπτό για χέρι του Τσιλούλη μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Αλέξανδρο Τσαμούρη να δείχνει να συνεχιστεί το ματς.Ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή στα πρώτα λεπτά, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από τα καρέ του Μάτιτς Κότνικ. Στον αντίποδα, ο Πανιώνιος προσπάθησε να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους Εμμανουηλίδη, Αραμπούλι και Μασούρα. Μάλιστα, στο 21ο λεπτό ο τελευταίος έχασε μία καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ στην κίνηση που επιχείρησε, πέρασε δίπλα απ' το δεξί δοκάρι του Κρίστοφερ Κνετ, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε προλάβει τον Εμμανουηλίδη προτού φανεί επικίνδυνος για την εστία του.Η ευκαιρία των φιλοξενούμενων "αφύπνισε" τους παίκτες του Μάκη Χάβου, οι οποίοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες στο 32ο λεπτό, αλλά η κεφαλιά του Μπαΐροβιτς ύστερα από ωραίο γύρισμα του Κέβιν Γκαρσία, κατέληξε στην αγκαλιά του Κότνικ. Οι "κυανέρυθροι" απάντησαν δύο λεπτά αργότερα, αλλά το διαγώνιο σουτ του ιδιαίτερα δραστήριου Μασούρα πέρασε άουτ. Στο 37' ο Χάβος προέβη σε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μιμίτο να περνάει στη θέση του τραυματία Ταχάρ. Η είσοδος του 22χρονου μεσοεπιθετικού έδωσε επιθετική ώθηση, αλλά οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
sport24.gr
 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...