Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα381
mod_vvisit_counterΧθές6278
mod_vvisit_counterAll7447316
°F | °C
invalid location provided
«Μια Φάτνη στο σπίτι μας»
Παρασκευή, 13 Δεκέμβριος 2019 19:37

 

Ομιλία του αρχιμ. Εφραίμ Παναούση στη Σχολή Γονέων στο Αγρίνιο

Η Ιερά Μητρόπολις Αιτωλίας και Ακαρνανίας ανακοινώνει ότι την ερχόμενη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 7:00’ το απόγευμα, στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ομιλητής θα είναι ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Αττικής αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης.

Θα αναπτύξει το θέμα: «Μια Φάτνη στο σπίτι μας».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια η παιδική χορωδία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Αγρινίου, υπό την διεύθυνση της δ. Μαρίας Καντάνη.

Ο πανοσιολογιώτατος αρχιμ. Εφραίμ Παναούσης είναι Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής που βρίσκεται στο Πολυδένδρι Αττικής. Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποιεί εκπομπές στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας από της ιδρύσεώς του έως σήμερα, ενώ ασχολείται και με την συγγραφή και την έκδοση παιδικών βιβλίων. Επίσης δραστηριοποιείται στην Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο κατηχητικό έργο της αδελφότητος Παναγίας Χρυσοπηγής και στο Ιεραποστολικό έργο της Ορθόδοξης Εκκλησίας στην Ουγκάντα.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...