Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα928
mod_vvisit_counterΧθές1235
mod_vvisit_counterAll5836857
°F | °C
invalid location provided
ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ

20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥagios-1

Το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου που στολίζει το προαύλιο χώρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί ένα μικρό φάρο της Χριστιανοσύνης , ως προστάτης  των Αστυνομικών μας, που αγωνίζονται  με κίνδυνο ακόμη και της ζωής τους σε καθημερινή βάση μέρα νύχτα.

Σ' αυτό τον κομψό Ναό την παραμονή το απόγευμα της 19 0κτωβρίου και ώρα 5μ.μ θα πραγματοποιηθεί Μέγας Εσπερινός  και Αρτοκλασία.

Η προσφορά μας θα είναι να ανάψουμε κι εμείς ένα κεράκι στο μοναδικό και αυθεντικό Εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου στην μνήμη του στο χώρο  της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας που οικοδομήθηκε η Εκκλησία του Αγίου Αρτεμίου.

Το τοπικό Συμβούλιο της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών Ακαρνανίας  με μπροστάρηδες τον Πρόεδρό τους Άγγελο Κούτσικο και τον Γενικό γραμματέα Δημήτριο Τσούνη δημιούργησαν, φτιάξανε με ευλάβεια το Εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου για να φωτίζει τις καρδιές των ανθρώπων, για να μεταδίδει την ελπίδα στους ανθρώπους για ένα καλύτερο αύριο.

Μπορεί  κανείς να διακρίνει ξεκάθαρα ότι οι Αστυνομικοί μας έχουν αναπτύξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις αναγκες των άλλων, είναι πιο συμπονετικοί καθορίζουν με σαφήνεια τί είναι ηθικά ορθό και προσπαθούν μέσω των νόμων να το εφαρμόσουν για μια κοινωνία ειρηνική.

Ζούμε σε μια  εποχή της τεχνολογικής και οικονομικής ανάπτυξης της παγκόσμιας κοινωνίας που υποκινείται από τον  ατομισμό και οι άνθρωποι σκέπτονται  τον εαυτό τους και το πώς θα ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους στο μέγιστο βαθμό. 

Είναι ανάγκη να υποστηρίξουμε το ωφέλιμο έργο των αστυνομικών για την κοινωνία. Η λαχτάρα για το χρήμα έχει επισκιάσει όλες τις αξίες έχει υποβαθμίσει τα ηθικά όρια των ανθρώπων που εξ αιτίας του αυξάνεται η βαρβαρότητα και εγκληματικότητα που χαρακτηρίζει την καθημερινή ζωή μας .

Το κύριο έργο της αντιμετώπισης των άσχημων φαινομένων πέφτει στους ώμους των Αστυνομικών που έχουν συναίσθηση της ευθύνης της αποστολής και προσπαθούν με αυτοθυσία  να σταματήσουν τις επιβλαβής αυτές ενέργειες, και συνέπειες που θα μπορούσαν να είναι τραγικές για την Ελληνική κοινωνία.

Είναι εξαιρετικά διαφωτιστικό να προσπαθούμε να περιγράψουμε τα ηθικά πρότυπα των Αστυνομικών και συγκεκριμένα το συμβούλιο της τοπικής Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Ακαρνανίας.

Οι Αστυνομικοί μας είναι οι μόνοι που πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν θα συνεχίσουν να  οδηγούνται προς το κακό.

Με την αυτοθυσία τους με την ακατάβλητη προσπάθειά τους η παρούσα Ελληνική κοινωνία.

Θα αντισταθεί σ αυτήν την παρακμιακή πορεία για ένα καλό μέλλον των παιδιών μας της Πατρίδος μας.

Ο Άγιος Αρτέμιος ας προστατεύει πάντα τους Αστυνομικούς μας για την σωτηρία της Ελληνικής κοινωνίας.     

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...