Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4579
mod_vvisit_counterΧθές5855
mod_vvisit_counterAll7439171
°F | °C
invalid location provided
Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 21:35

της έκθεσης εξωφύλλων δίσκων βινυλίου της Γ.Ε.Α.

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν στο Αγρίνιο στο Παπαστράτειο Μέγαρο, τα εγκαίνια της έκθεσης εξωφύλλων δίσκων βινυλίου, η οποία φέρει την ονομασία «Canvas». Η εν λόγω έκθεση διοργανώνεται από τη Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου σε συνεργασία με το Δήμο Αγρινίου και πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη αντίστοιχη που έχει πραEKTESH-DISKH.jpg-2γματοποιηθεί ποτέ στην Ελλάδα, δεδομένου ότι περισσότερα από 1.000 εξώφυλλα όλων των ειδών ελληνικής και ξένης μουσικής 14 συλλεκτών της πόλης και όχι μόνο, θα βρίσκονται στις ειδικά διαμορφωμένες θεματικές βιτρίνες.

Η εκδήλωση θα ανοίξει με ομιλίες των Μάκη Μιλάτου (ραδιοφωνικός παραγωγός, παραγωγός δίσκων), Τάκη Βαβαρούτα (ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός παραγωγός, dj) και Γιώργου Ψιλιώτη (ραδιοφωνικός παραγωγός), οι οποίοι συνάμα τυγχάνουν και από τους μεγαλύτερους συλλέκτες δίσκων βινυλίου πανελλαδικά. Οι τοποθετήσεις τους θα εστιάζουν στη διαχρονική πορεία των δίσκων βινυλίου και την επιρροή τους στο μουσικό γίγνεσθαι.

Μετά το πέρας των ομιλιών θα ανοίξει ο εκθεσιακός χώρος στο υπόγειο του Παπαστρατείου Μεγάρου, όπου το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ξεναγηθεί και να συνομιλήσει και με τους 14 συλλέκτες.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...