Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα314
mod_vvisit_counterΧθές6278
mod_vvisit_counterAll7447249
°F | °C
invalid location provided
Ημέρα Ευχαριστιών (28-11-2019) με δείπνο από το Ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ Το Ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α., φέρνει στην Ελλάδα την αμερικανική παράδοση του «Δείπνου των Ευχαριστιών», για να εορ
Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 21:52

x (28-11-2019) με δείπνο από το Ελληνικό

invitation.jpg-2

παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ

Το Ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των Η.Π.Α., φέρνει στην Ελλάδα την αμερικανική παράδοση του «Δείπνου των Ευχαριστιών», για να εορταστεί η ημέρα αυτή, σύμφωνα με τις Αμερικανικές παραδόσεις και να απονεμηθούν ευχαριστίες προς τον Ύψιστο Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε καθένας στο τέλος της σοδειάς ή εργασίας και καλεί τους Αμερικανούς που διαμένουν στην Ελλάδα, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης αλλά και όλους τους Έλληνες φίλους μας να παρευρεθούν.

Το δείπνο Ημέρας Ευχαριστιών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον πολυχώρο Kwabaστο Μαρκόπουλο (στο τέρμα της Αττικής Οδού, ώρα έναρξης 8:30μμ).

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, η συλλογή χρημάτων υπέρ του θεάρεστου έργου της Μητρόπολης Μεσογαίας και συγκεκριμένα της μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας «Γαλιλαία».

Για λεπτομέρειες και διευκρινήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του κόμματος : 210–6123444. (ενδυμασία ελεύθερη - δεν απαιτείται προηγουμένως να υπάρχει πρόσκληση η οποία θα διατίθεται στην είσοδο, καλό είναι όμως να μας ενημερώσετε έγκαιρα για να υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων στα τραπέζια)

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...