Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα139
mod_vvisit_counterΧθές6278
mod_vvisit_counterAll7447074
°F | °C
invalid location provided
Ημερίδα στο Αγρίνιο με θέμα:
Τετάρτη, 20 Νοέμβριος 2019 21:35

 «Η ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και ο διάλογος με την Κοινωνία των Πολιτών»

Συζήτηση με θέμα: «Η ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και ο διάλογος με την Κοινωνία των Πολιτών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία και πρώην Πρόεδρος της Διεθνής Ένωσης του Ατλαντικού Συμφώνου, Θεοδόσης Γεωργίου, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής.

Εν συνεχεία, θα μιλήσει ο Πρέσβης και Συγγραφέας Αλέξανδρος Μαλλιάς για τη θέση της Ελλάδας σε ένα μεταβαλλόμενο διεθνές και περιφερειακό περιβάλλον.

Στoπλαίσιο θεματικής για την Ασφάλεια, τους σύγχρονους κινδύνους και την αντιμετώπισή τους, θα μιλήσουν: Η Διευθύντρια του Διεθνές Κέντρου Ηγετικών Σπουδών Αλίκη Μητσάκου, με θέμα: «Ασφάλεια προϋπόθεση Ανάπτυξης» και ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης.

Στα πλαίσια της θεματικής για τις υβριδικές επιχειρήσεις ως νέα μορφή απειλής, θα μιλήσει ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Αθανάσιος Κοσμόπουλος.

Τέλος, για τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις τη δεκαετία 2020-2030 θα μιλήσει ο Διεθνολόγος και Πολιτικός Επιστήμων, Ιωάννης Μήτσιος.

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...