Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Ο Δήμος Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019
Τετάρτη, 13 Νοέμβριος 2019 17:31

TESALONIKH.jpg-2

Στην ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Αγρινίου εστίασε ο Δήμος μέσω της συμμετοχής στην Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2019 στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή του Δήμου Αγρινίου στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των εκθετών με τη στοχευμένηπαρουσία του.

Το Αγρίνιο εξακολουθεί να θέτει ως προτεραιότητα την οικοδόμηση εξωστρεφούς στρατηγικής με στόχο την θεμελίωση μιας βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου:«Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τους επισκέπτες αλλά και τους εκθέτεςαπό την ελληνική και διεθνή τουριστική αγορά. Για εμάς αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα η τουριστική ανάπτυξη με ποιοτικούς όρους.Στόχος μας είναι, πάντα σε συνεργασία με επαγγελματίες του κλάδου, να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό προϊόν, που θα συνδυάζει το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την ποιότητα ζωής. Νααξιοποιήσουμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους προβολής για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του Αγρινίου με όλα τα ιδιαίτερα στοιχεία του». 

Στη Θεσσαλονίκη έδωσαν το παρόν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Στην πρόσκληση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου ανταποκρίθηκαν η εταιρεία «ΓΑΙΑ ΑΒΕΕ» η «Ποτοποιία Δυτικής Ελλάδας», η «ΑΜΦΙΓΑΛ», ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ», η «ΑΝΘΗΡ ΑΒΕΕ» οι ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «TRACES» και «ΝΑTURE», το ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Παναγία Προυσιώτισσα»και η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Βασικός στόχος της συμμετοχής του Αγρινίου στην έκθεση ήταν να αναδειχθούν οι δυνατότητες των Αγρινιωτών επιχειρηματιών και παραγωγών αλλά και όλες οι δημιουργικές δραστηριότητες, όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Σπύρος Φλώρος. Πρόσθεσε την ανάγκη οργανωμένης παρουσίας του Δήμου σε διεθνείς εκθέσεις.  

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η επίσκεψη στο χώρο του Δήμου Αγρινίου του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη,του Υφ. Μακεδονίας Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρου Καράογλου, του Γενικού Γραμματέα ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη, της Τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνας Νοτοπούλου και στελεχών της  ΔΕΘ-HELEXPO. Το περίπτερο επισκέφθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρακαι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας ΠαναγιώτηςΤσιχριτζής.

Παρόντες ο Αντιδήμαρχος ΧρήστοςΓκούντας,οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων  Σταύρος Καμμένος και Γιώργος Καραμητσόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος ΗλίαςΠαπαχρήστος και τα μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης Χρυσούλα Τασολάμπρου, Γιώργος Ζαρκαβέλης και Ανδρέας Σκαρτσάρης.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...