Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα828
mod_vvisit_counterΧθές1247
mod_vvisit_counterAll5838004
°F | °C
invalid location provided
Η EUROBANK EFG «ΕΠΕΝΔΥΕΙ»


 ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

Η Τράπεζα Eurobank EFG, συνεχίζει για έβδομη χρονιά, το θεσμό του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που έχει ευρύτατη αποδοχή από την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα και από την κοινωνία γενικότερα.

Κύριος σκοπός του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» είναι η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και των άξιων που αποτελούν προοπτική και εγγύηση για το μέλλον.  Πρόκειται για μια από τις σημαντικότερες χορηγικές πρωτοβουλίες του Ομίλου της Eurobank EFG, που έχει επιλέξει να υποστηρίζει ενεργά τους τομείς της Παιδείας, του Πολιτισμού, του Αθλητισμού και του Περιβάλλοντος.

Το πρόγραμμα «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» ξεκίνησε το 2003 και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτει όλη την Ελλάδα και αφορά περισσότερους από 235.000 μαθητές και μαθήτριες της Γ' Λυκείου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους μαθητές με τον υψηλότερο γενικό βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε κάθε ένα από τα 1.650 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Μέχρι το τέλος του 2009, θα πραγματοποιηθούν τελετές απονομής των βραβείων για του απόφοιτους όλων των Λυκείων, ενώ οι «πρώτοι των πρώτων» θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, στις αρχές του νέου έτους.

Το φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων συνεχίζεται τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009 με εκδήλωση στην Πάτρα και με την βράβευση 85 αριστούχων μαθητών από σχολεία των νομών Αχαΐας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Αιτωλοακαρνανίας. Στην ίδια εκδήλωση θα βραβευθούν και απόφοιτοι των νομών Χίου, Κυκλάδων, και Δωδεκανήσου που φοιτούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Πανεπιστημιούπολη Πάτρας), στην Πάτρα, στις 6.30 μ.μ

 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...