Σεπ   Οκτώβριος 2019   Νοέ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3240
mod_vvisit_counterΧθές4525
mod_vvisit_counterAll4848146
°F | °C
invalid location provided
ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΕΡΗ
Τετάρτη, 02 Οκτώβριος 2019 19:41

Σε κλίμα συγκίνησης πλήθος κόσμου παραυρέθηκε στηLERHS.jpg-2

ν παρουσίαση του βιβλίου της Γιαννούλας   Λέρη - Αντωνίου ΄΄ΣΧΙΝΟΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΄΄ που συνδιοργάνωσαν η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αγρινίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Σχινιωτών και οι Εκδόσεις i-write

Την παρουσίαση του βιβλίου ανέλαβε και συντόνισε ο κ.Βασίλης Τσώνης, Αξιωματικός Ε.Α., ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και κάλεσε στο βήμα την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ.Παπαγεωργίου Μαρία η οποία με τη σειρά της δήλωσε :΄΄Νιώθω χαρά που ο Σύλλογος των Απανταχού Σχινιωτών αγκάλιασε το βιβλίο και το απέδειξε με την σύσσωμη παρουσία του στην εκδήλωση΄΄. Στη συνέχεια ευχήθηκε στην κ. Γιαννούλα - Αντωνίου Λέρη να είναι καλοτάξιδο το βιβλίου της.

Ο κ. Ιωάννης Νερατζής, Δρ. Ιστορίας ,έκανε εκτενή αναφορά στο βιβλίο και τόνισε ότι είναι μια τοπογραφική μελέτη που αφορά την ευρύτερη περιοχή μας. Επίσης έφερε στοιχεία για τη δημιουργία μόνιμων οικισμών – χωριών προερχόμενα από ομάδες κτηνοτρόφων που κατέβαιναν από την ορεινή Ευρυτανία και διαχείμαζαν στην περιοχή. (από Μυρίκη Ευρυτανίας στο Σχίνο ).

Η κ.Γιούλη Μαρούση, Ηθοποιός, Πτυχιούχος Φιλολογίας, Σκηνοθέτης και ο Γιώργος Τάτσης , Ηθοποιός, διάβασαν με γλαφυρό τρόπο κείμενα του βιβλίου.

Την παρουσίαση έκλεισε η συγγραφέας η οποία εμφανώς συγκινημένη

ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της παρουσίασης και ιδιαιτέρως την κ. Παπαγεωργίου Μαρία. Αναφέρθηκε στο έναυσμα που την έκανε να ασχοληθεί με τη συγγραφή του βιβλίου και είπε :

Ελπίζω το βιβλίο αυτό να ταξιδέψει σε αναγνώστες και να ανασύρει από τη μνήμη τους στιγμές και βιώματα .Επίσης ευχήθηκε το βιβλίο αυτό να αποτελέσει οδοδείκτη ή αφετηρία εκκίνησης για νέες έρευνες.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...