Ιαν   Φεβρουάριος 2020   Μάρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1
  2  3  4  5  6  7  8
  9101112131415
16171819202122
23242526272829
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1025
mod_vvisit_counterΧθές3970
mod_vvisit_counterAll5362320
°F | °C
invalid location provided
Επισκέψεις Θανάση Μαυρομμάτη
Τετάρτη, 11 Σεπτέμβριος 2019 19:37

 σε οδικά έργα της Αιτωλοακαρνανίας

EPISKECH-MAYROMATH.jpg-2

Σειρά επιτόπιων επισκέψεων σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Δίνοντας το στίγμα του τρόπου με τον οποίο σκοπεύει να ασκήσει τις αρμοδιότητές του επέλεξε να επισκεφθεί δύο διαφορετικά σημεία εργασιών σε Μεσολόγγι και Άκτιο. 

Συγκεκριμένα, αρχικά, ο κ. Μαυρομμάτης επισκέφθηκε το 38ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού (στην περιοχή της Αγριλιάς Μεσολογγίου) και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στα συνεργεία που έχουν αναλάβει το έργο του καθαρισμού, ώστε στη συνέχεια να ακολουθήσει η ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Ακολούθως μετέβη σε σημείο του δρόμου Ακτίου – Αγίου Νικολάου (πλησίον Νατοϊκού Στρατόπεδο) όπου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης βρίσκονται σε εξέλιξη και ενημερώθηκε για την πορεία εκτέλεσής τους, καθώς και για το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής τους. 

«Με δεδομένο ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει ένα ιδιαίτερα εκτεταμένο οδικό δίκτυο, με έργα που είτε υλοποιούνται, είτε βρίσκονται σε φάσεις λιγότερο ή περισσότερο ώριμες, στόχος της νέας Περιφερειακής Αρχής είναι η συνεχής και από κοντά παρακολούθησης της προσπάθειας. Οι πόροι - εθνικοί και ευρωπαϊκοί - της Περιφέρειας ανήκουν στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας και γι’ αυτό, κάθε ευρώ πρέπει να συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών, στη δημιουργία νέων ευκαιριών και στη διαρκή ανάδειξη και αναβάθμιση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας» τόνισε ο κ. Μαυρομμάτης.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...