Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα102
mod_vvisit_counterΧθές282
mod_vvisit_counterAll8012037
°F | °C
invalid location provided
Αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών στον Δήμο Αγρινίου
Κυριακή, 04 Αύγουστος 2019 10:55

Στην αναβάθμιση 45 παιδικών χαρών σε Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου προχωρά η Δημοτική Αρχή.  Έπειτα από συντονισμένες ενέργειες εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ 1 για την αναμόρφωση των παιδικών χαρών με ποσό που ανέρχεται στα 265.000 ευρώ ενώ αξιοποιήθηκαν ακόμη 95.000 ευρώ από ίδιους πόρους.

 

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αγρινίουσταδιακά υλοποιεί την εγκατάσταση εξοπλισμού με όργανα, παιχνίδια, τοποθέτηση κάδων καιπερίφραξη σε 45 PAIDIKES-XARES.jpg-2κοινόχρηστες παιδικές χαρές που μέχρι τώρα δεν λειτουργούσαν ή είχαν σοβαρά λειτουργικά προβλήματα μεακατάλληλα και φθαρμένα όργανα.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Δημοτικός Σύμβουλος Μίμης Σκορδόπουλοςη προσπάθεια για τον εκσυγχρονισμό των παιδικών χαρών είναι διαρκής: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί ο δήμος μας είναι από τους πρώτους που υλοποιούν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι για τις παιδικές χαρές.

Έτσι, με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι  εργασίες τοποθέτησης πιστοποιημένων οργάνων σε παιδικές χαρές σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας.

Με το συγκεκριμένο έργοκαταφέραμε να αναβαθμίσουμε αισθητά τις παιδικές χαρές και να δώσουμε τη δυνατότητα στους μικρούς μας φίλους να απολαμβάνουν με ασφάλεια παιχνίδι και ψυχαγωγία. Είμαστε σταθερά προσανατολισμένοι στη δημιουργία υποδομών που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας».