Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα617
mod_vvisit_counterΧθές3052
mod_vvisit_counterAll5318358
°F | °C
invalid location provided
ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
Δευτέρα, 15 Ιούλιος 2019 16:11

Αντικεραυνική ασπίδα στα σχολικά συγκροτήματατοποθετεί ο Δήμος Αγρινίου.

Στο πλαίσιο αυτό ο  Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου  υπέγραψε σύμβαση για το έργο:«ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ».

Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 70.000,00 Ευρώ (μεKERAYNOS.jpg-2 Φ.Π.Α.),περιλαμβάνει τα Δημοτικά Σχολεία στη Λεπενού και Γραμματικού.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας ότι το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής: «Συνεχίζουμε το έργο μας με παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου μας. Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στον τομέα των σχολικών εγκαταστάσεων και την προστασία των μαθητών από κάθε είδους κίνδυνο. Μέλημα μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές στα σχολεία ώστε να λειτουργούν με όλες τις προδιαγραφές και κυρίως με ασφάλεια. Θα επακολουθήσει η αντικεραυνική θωράκιση σε άλλα σχολεία και δημοτικά κτίρια».