Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2373
mod_vvisit_counterΧθές4440
mod_vvisit_counterAll5802385
°F | °C
invalid location provided
Αξίζουμε μια καλύτερη πόλη. Και θα την έχουμε.
Δευτέρα, 03 Ιούνιος 2019 17:39

 

KARAMHTSOPOYOLS

Με την ολοκλήρωση και του 2ου γύρου των Δημοτικών Εκλογών αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, φίλους και υποστηρικτές της «Συμμαχίας Πολιτών» για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε μαζί.

Απέναντι σε πακτωλούς χρημάτων, επικοινωνιακές φιέστες, κομματικούς μηχανισμούς, μεγαλόσχημους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες που επιστράτευσαν άλλες παρατάξεις, εμείς πορευθήκαμε με μόνα εφόδια το ήθος, την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και την αγάπη για την πόλη μας.

Και τα καταφέραμε. Οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους αποφάσισαν ότι χρειάζεται και η δική μας καθαρή και αδέσμευτη φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με τον ίδιο τρόπο που πορευθήκαμε μέχρι τώρα θα συνεχίσουμε και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με προετοιμασία και οργάνωση της παράταξης μας ώστε να ανταποκριθούμε στα νέα μας καθήκοντα και να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας.

Η «επανάσταση» της κοινωνίας των πολιτών απέναντι σε αγκυλώσεις και νοοτροπίες του παρελθόντος μόλις τώρα ξεκίνησε. Και σε αυτό τον αγώνα χρειαζόμαστε τη συμμετοχή κάθε Αγρινιώτη και κάθε Αγρινιώτισσας.

Γιατί αξίζουμε μια καλύτερη πόλη. Και θα την έχουμε.

Ο Επικεφαλής

Γιώργος Δ. Καραμητσόπουλος