Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3183
mod_vvisit_counterΧθές2580
mod_vvisit_counterAll5532161
°F | °C
invalid location provided
ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΡΟΜΑ
Δευτέρα, 25 Μάρτιος 2019 18:45

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομάτου Δήμου Αγρινίου , σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας-«ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η ΥΠΕ, την Α’Παν.κλινική του Π.Ν.Παίδων «Αγία Σοφία», την Παιδιατρική κλινική «Μητέρα», τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αγρινίου,θα υλοποιήσουν δράση Παιδιατρικής κλινικής εξέτασης – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά,στις 23 Μαρτίου 2019 ,ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00π.μ. – 14:00μ.μ. στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Δ.Γληνού 1) με στόχο την προάσπιση και την προαγωγή της υγείας ευπαθών ομάδων.

Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν είναι:

 • Ιλαράς – Παρωτίτιδας- Ερυθράς
 • Ηπατίτιδας Β’ –Α΄
 • Διφθερίτιδας- Τετάνου -Κοκκύτη-πολιομυελίτιδας,

Αιμόφιλου ινφλουέντζας τύπου Β΄

 • Πνευμονιόκοκκου, Μηνιγγιτιδόκοκκου Οροομάδα C

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομα (Γληνού 1) και στα τηλέφωνα 26410-46990 κα 26410 48747)

 

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

Στις 23 Μαρτίου 2019, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.00 π.μ. - 14.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Παιδιατρική κλινική εξέταση – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά, στο Δήμο Αγρινίου,στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Δ.Γληνού 1).

Η δράση οργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η ΥΠΕ, τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας του Δήμου Αγρινίου, το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου, την Α΄ Παν.κλινική του Π.Ν.Παίδων «Αγία Σοφία», την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίουκαι το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αγρινίου.

Παιδιατρική κλινική εξέταση –Εμβολιασμός παιδιών.

Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν, είναι :

   • Ιλαράς- Παρωτίτιδας – Ερυθράς
   • Ηπατίτιδας Β΄- Α’
 • Διφθερίτιδας-Τετάνου-Κοκκύτη-πολιομυελίτιδας,Αιμόφιλουινφλουέντζας τύπου Β΄
   • ΚΕ.Σ.Υ

    ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

    kκεσΕΘΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

    Με την υποστήριξη

    Πνευμονιόκοκκου, ΜηνιγγιτιδόκοκκουΟροομάδα C

 

 

 

ΚΕ.