Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2354
mod_vvisit_counterΧθές4440
mod_vvisit_counterAll5802366
°F | °C
invalid location provided
ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 21:37

Με τη συμμετοχή πολλών εθελοντών πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός τηςεθνικής οδού Αγρινίου -Θέρμου από το 1χλμ έως τη γέφυρα της Αβόρανης.

ΗΑκτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου σε συνεργασία με τον

Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών,τον Φιλοπρόοδο Πολιτιστικό Σύλλογο Αβορανιτών -Λιβαδακιωτών και εθελοντές της περιοχής ανέλαβαν να συντονίσουν την δραστηριότητα. Με ην συνδρομή της Τροχαίας Ακαρνανίας, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία, πραγματοποιήθηκε η δράση η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες.

 

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίο= "images/IANPYARIOS_2019/SKOYPIDIA.jpg-2.jpgυ δήλωσε σχετικά:SKOYPIDIA.jpg-2

«Νιώθω χαρά και συγκίνηση βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των εθελοντών του δήμου μας. Από την πρώτη στιγμή λειτουργίας της Ακτίνας Εθελοντισμού, πριν από 4 χρόνια, πετύχαμε να συσπειρώσουμε συλλόγους και φορείς και όλοι μαζί να συνεργαστούμε για να κάνουμε καλύτερη την πόλη μας. Το περιβάλλον και η φροντίδα του είναι υπόθεση όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καλαντζή και στην υπεύθυνη της Ακτίνας Εθελοντισμού Ανθούλα Μακρή».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...