Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα5767
mod_vvisit_counterΧθές7044
mod_vvisit_counterAll5976044
°F | °C
invalid location provided
2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας
Δευτέρα, 18 Φεβρουάριος 2019 22:35

Με στόχο και όραμα την καθιέρωσή του σε ένα ετήσιο αναπτυξιακό θεσμό μέσω του οποίου, οι φορείς της περιοχής θα συζητούν και θα καταθέτουν τους αναπτυξιακούς τους στόχους, θα διεξαχθεί το 2ο Αναπτυξιακό Συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας.

Στο πλαίσιο του 2ου συνεδρίου, που αποτελεί συνέχεια του 1ου απόλυτα επιτυχημένου συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε το 2018 θα υπάρξει ένας πολυθεματικός διάλογος με τη συμμετοχή και τη συνεργασία των τοπικών και κρατικών φορέων, παραγόντων της κοινωνικής, οικονομικής ζωής του τόπου καθώς και εκπροσώπων της κυβέρνησης, πολιτών και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.

Το συνέδριο διοργανώνεται από το AlmaAnaptixis: Εφημερίδες «Συνείδηση της Αιτωλίας και της Ακαρνανίας» και «Freetypos», τα portal «Sinidisi.gr» και «Agriniotimes.gr», καθώς και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΔΥΤΙΚΑ FM – 92,8», «LOUDFM – 98,2» και «Agrinio 93,7».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...