Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα853
mod_vvisit_counterΧθές5889
mod_vvisit_counterAll5977019
°F | °C
invalid location provided
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΓΑ ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ
Σάββατο, 26 Ιανουάριος 2019 22:08

 

Πραγματοποιήθηκε το διήμερο 22-23 Ιανουαρίου επίσκεψη του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Δημήτρη Καρακώστα στον Νομό

Κατά την επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος επισκέφτηκε τον Αγροτικό ΣυνELGA.jpg-2εταιρισμό Μεσολογγίου τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Καινουργίου, την Ομοσπονδία κτηνοτρόφων Αιτ/νίας και συμμετείχε σε δύο συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ , στο Καινούργιο και στην περιοχή Χρυσοβεργίου Κεφαλόβρυσου.

Κατά τις συναντήσεις άκουσε τα προβλήματα των παραγωγών και ανάλυσε τον επικείμενο σχεδιασμό για την καλύτερη λειτουργία του ΕΛΓΑ.

Στις ανοιχτές εκδηλώσεις-συζητήσεις, υπήρξε έντονο ενδιαφέρον από τους αγρότες, γόνιμος διάλογος και προβληματισμός.Ο κ. Καρακώστας έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πολιτικές προστασίας του αγροτικού εισοδήματος (φορολογία, απαλλαγή από το τέλος επιτηδεύματος) καθώς και στις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας με την έξοδο της χώρας από την επιτροπεία και την αύξηση των βαθμών ελευθερίας στην άσκηση πολιτικών που θα αναζωογονήσουν την ύπαιθρο και την παραγωγή.