Φεβ   Μάρτιος 2024   Απρ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Λάρκο
Κυριακή, 13 Ιανουάριος 2019 18:31

Χρονογράφημα

                                                                                                                                         Στ άρματα, στ άρματα (δις)

Ήρθε ο καιρός να πιάσουμε τα άρματα. Το καρυοφίλι και το σπαθί να μην ξεκολάνε από πάνω μας ούτε την ώρα του ύπνου. Ούτε και του φαγητού. Να υπερασπίσουμε τα ιερά δικαιώματά μας απέναντι στους αιμοσταγείς και ανεύθυνους φορολογούμενους. Να τους τσακίσουμε μια και καλή. Ύστερα θα περιμένουμε να γεννηθούν άλλοι φορολογούμενοι, να μεγαλώσουν και να τους τσακίσουμε και εκείνους, να λείψει κάποτε το γένος των φορολογουμένων. Αυτή είναι η βαθύτερη σκέψη εκείνων που φροντίζουν για το καλό του λαού. Η εξαφάνιση του φορολογούμενου πολίτη θα ανατείλει την γέννηση του κομματικού πολίτη. Ε ρε χαρές και γλέντια, ψητά και γουρνοπούλες Καλαμάτας. Πεντανόστιμες!

Με υπερηφάνεια διαπιστώνουμε την εκ νέου νεκρανάσταση της Λάρκο και των παλληκαριών της. Όχι, δεν θα κλείσει μέχρι να κλείσει και το τελευταίο σπίτι και του τελευταίου Έλληνα φορολογούμενου. Δεν κατεβάζουμε τα άρματα και τα σπαθιά κατασκευής Κίνας. Η ΔΕΗ συμφώνησε την μείωση της τιμής και η εταιρεία την μείωση της παραγωγής του νικελίου. Αλληλέγγυοι. Είναι μία θεωρία ανάπτυξης και σύμπτυξης των μυελικών κυττάρων προκειμένου να συντηρηθεί το σώμα του νεκρού και να καθυστερήσουμε την σήψη μέχρι του συγχρονισμού με την σήψη των υπολοίπων μελών της κοινωνίας. Να βρωμίσουμε όλοι μαζί μια και καλή και όχι τμηματικά. Σύντροφοι και στην βρωμούσα αποσύνθεση. Ή όλοι ή κανένας μπροστά στον νεκροτόμο. Κάτω οι νεκροτόμοι!

Στα παγκόσμια οικονομικά χρονικά διαψεύδονται όλες οι οικονομικές θεωρίες. Στα σκουπίδια ο Μάρξ, ο Καίηνς και ο Γκαλμπρέϊθ. Κάτω η παραγωγική διαδικασία για να συντηρήσουμε τους μισθούς μας. Όσο πιο λίγο παράξουμε τόσο πιο πολύ θα ζήσουμε, όσο λιγώτερο νικέλιο τόσο περισσότερες θέσεις εργασίας. Η παγκόσμια οικονομική κοινότητα υποκλίνεται μπροστά στις σκέψεις των στελεχών-συνδικαλιστών της Λάρκο. Εδώ θα πρέπει να προσθέσουμε πως τα ευγενή συνδικαλιστικά στελέχη θα συνεχίσουν να απέχουν από την παραγωγική διαδικασία (καμίνια, φωτιές, ατυχήματα και άλλα κακά) προκειμένου να επιτυγχάνουν ακόμη μεγαλύτερες θριάμβους απέναντι στους κατακριτέους  φορολογούμενους που εγκύρως πληροφορούμεθα και ευθαρσώς καταγγέλουμε πως φοροδιαφεύγουν. Συνδικαλιστικά στελέχη της Λάρκο θα πρέπει μάλλον να συμμετάσχουν στους φορολογικούς ελέγχους των Ελλήνων πολιτών για να δείς πως την μαγειρεύουν την τσιγαρίθρα. Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει παλιοτόμαρα φορολογούμενοι.

Στα κατά τόπους οικονομικά Πανεπιστήμια παγκοσμίως τρέχουν και δεν φθάνουν να ρίχνουν σε τεράστιες φωτιές τα δήθεν επιστημονικά συγγράματα παλαιών δήθεν τάχαμ οικονομικών επιστημόνων. Και δεν είναι μόνον αυτό. Τρέχουν φωνάζοντας συνεχώς ρυθμικά Τσα-κα-λώ-τος. Νέοι επιστήμονες αφού φωνάξουν το σύνθημα ανακράζουν στο τέλος ‘’Αθάνατος’’.

Εμπρός νέοι και νέες της πατρίδας μας, ανακρούσατε πρύμναν, ελαττώστε την παραγωγικότητά σας, πληθύνατε τις επισκέψεις σας στις καφετέριες και μην αποκλείετε τα κρασοπουλειά με ντόπιους κιματοκεφτέδες και νόστιμες γαρίδες. Επιτέλους, πιάσαμε την ανθρωπότητα στον ύπνο!!

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...