Οκτ   Νοέμβριος 2018   Δεκ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Julianna Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα122
mod_vvisit_counterΧθές4132
mod_vvisit_counterAll3637739
°F | °C
invalid location provided
Νεκτάριος Φαρμάκης Συναντήσεις στην Πάτρα
Δευτέρα, 05 Νοέμβριος 2018 22:42

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ.NEKTARIOS PATRAεπισκέφθηκε χθες την Πάτρα όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη, με τον οποίον συζητήθηκαν εκτενώς τόσο τα δομικά προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης όσο και τα ειδικότερα ζητήματα που απασχολούν την Πάτρα. Κατά την ολοκλήρωση της συζήτησης ο κ. Πελετίδης επεσήμανε στον υποψήφιο Περιφερειάρχη ότι είναι δεδομένη η διαφορά ιδεολογίας μεταξύ τους. Από την πλευρά του ο κ. Φαρμάκης τόνισε στον κ. Δήμαρχο Πατρέων ότι ναι μεν υπάρχει δεδομένα ιδεολογική διαφορά μεταξύ τους, πλην όμως η αυτοδιοίκηση είναι ο κατεξοχήν χώρος όπου μπορεί να γίνει συγκερασμός απόψεων και υπέρβαση δογματικών αντιλήψεων για το κοινό καλό της τοπικής κοινωνίας. «Όπως τα προβλήματα της Περιφέρειάς μας δεν έχουν χρώμα, έτσι και οι λύσεις τους δεν έχουν ένα συγκεκριμένο χρώμα, είναι συγκερασμός καλών και αποτελεσματικών ιδεών, απ’ όπου και αν αυτές προέρχονται» επεσήμανε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Φαρμάκης, τονίζοντας παράλληλα στον κ. Δήμαρχο ότι θα αποδείξει στην πράξη μετά την εκλογή του ως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας πως η συναίνεση, η αποτελεσματικότητα και η έλλειψη δογματισμού είναι βαθιές πεποιθήσεις του και όχι προεκλογικά σλόγκαν.

Ακολούθησε συνάντηση του κ. Φαρμάκη με στελέχη της ΝΟΔΕ Αχαΐας, όπου και ανέλυσε τους βασικούς άξονες του πλάνου του για την επόμενη μέρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στον διάλογο που ακολούθησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η υποψηφιότητά του, αν και έχει σαφή ιδεολογική και κομματική αφετηρία, είναι μια επιλογή του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη που ελήφθη με κυρίως αυτοδιοικητικά κριτήρια. «Υπό αυτήν την έννοια» σημείωσε ο κ. Φαρμάκης, «ας μου επιτραπεί να πω ότι πρόκειται για μια απόφαση που σηματοδοτεί ένα θαρραλέο βήμα προς τα εμπρός, καθώς ένα μεγάλο κόμμα εξουσίας δείχνει έμπρακτα ότι αφενός εμπιστεύεται πλέον και τους νεότερους ανθρώπους, αφετέρου ότι επιθυμεί μια αυτοδιοίκηση χειραφετημένη από την κεντρική εξουσία, μια αυτοδιοίκηση που θα επιτελεί τον πραγματικό της ρόλο».  

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...