Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1204
mod_vvisit_counterΧθές1247
mod_vvisit_counterAll5838380
°F | °C
invalid location provided
Σχολή Παραμυθιού για γονείς στο Αγρίνιο
Παρασκευή, 12 Οκτώβριος 2018 17:18

“Καλλιτεχνοχώρι” λέγεται ο φιλικός και ζεστός χώρος που άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 2018 η Μαίρη Τσιρώνη. Ένα από τα πολλά Τμήματα του δημιουργικού Εργαστηρίου είναι και η ενασχόληση γονέων με το παραμύθι, μία από τις γλυκύτερες αγάπες των παιδιών.

Σκοπός του Τμήματος είναι πρωτίστως η διδασκαλία της απλής μεθόδου που χρειάζεται ένας μπαμπάς ή μία μαμά για να γράψει μια ωραία ιστορία, ώστε, με την αφήγησή της, το παιδί να ευχαριστηθεί και να εδραιωθεί μία γόνιμη επικοινωνία μεταξύ γονιού και παιδιού.

Το γλυκό σύνθημα είναι: “Γράψε παραμύθι για το παιδί σου”. Την επινόηση του παραμυθιού, αλλά και την τεχνική για την συγγραφή του, θα καθοδηγεί ο Παντελής Φλωρόπουλος, ο συγγραφέας της “Πολιτείας των λουλουδιών”, του “Παραμυθόκηπου” και του “Παραμυθόπλοιου”.

Το Α΄ Τμήμα (για γονείς) αρχίζει το Νοέμβριο του 2018. Το Β΄ Τμήμα (για παραμυθογράφους) αρχίζει τον Δεκέμβριο του 2018. Οι ώρες λειτουργίας του Τμήματος θα είναι πάντα βραδινές, μετά τις 8.00΄.

Οι εγγραφές έχουν αρχίσει, τόσο για την Σχολή Παραμυθιού, όσο και για τα υπόλοιπα Τμήματα που ενεργοποιεί για παιδιά και γονείς το “Καλλιτεχνοχώρι”.

Πληροφορίες: Θυσίας 9, Αγία Τριάδα, Αγρίνιο, τηλ. 26410 25825. Μπορείτε να στείλετε και μήνυμα στο facebook: kallitexnoxwriMaryTsironi (https://www.facebook.com/kallitexnoxwriMaryTsironi)