Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα4831
mod_vvisit_counterΧθές5889
mod_vvisit_counterAll5980997
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση του Συντονιστή με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΓΕΩΤ.Ε.Ε.
Δευτέρα, 24 Σεπτέμβριος 2018 13:21

 

 

SYNANTHSH.jpg-2

Η διαχείριση των δασικών οικοσυστημάτων, των υδάτινων πόρων και της πολιτικής προστασίας ήταν τα βασικά αντικείμενα που συζητήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Νικολάου Παπαθεοδώρου με τη νέα Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος Πελοποννήσου & Δυτ. Στερεάς του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Στη συνάντηση εξετάστηκαν τρόποι συνεργασίας στα παραπάνω αντικείμενα, καθώς και σε θέματα διαχείρισης της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας, ιχθυοκαλλιεργειών διαβρώσεων και κατολισθήσεων και διακρατικών προγραμμάτων.

Παρόντες στη συζήτηση εκ μέρους του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. ήσαν ο Πρόεδρος Αθ. Πετρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Μιχ. Αντωνόπουλος, ο Οργ. Γραμματέας Νικ. Νιφόρας, ο Ταμίας Γ. Αγγελόπουλος & το μέλος Γ. Χατζηπανταζής και από την πλευρά της Α.Δ.Π.Δ.Ε.&Ι. ο Γενικός Διευθυντής Δασών & Αγροτικών Υποθέσεων Νικ. Μπακουλόπουλος και ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Κατσαρός.