Απρ   Μάιος 2019   Ιούν

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα3944
mod_vvisit_counterΧθές986
mod_vvisit_counterAll4259205
°F | °C
invalid location provided
Χρονογράφημα
Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 18:53

                                                                                                                            Η βλαπτική υπόθεση των Βιομηχάνων

Μετά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο στην Ελλάδα πιστέψαμε ότι θα μπορούσαμε να ευημερήσουμε δημιουργώντας παραγωγικές βιομηχανικές μονάδες. Ξεκίνησαν κάποιοι έξυπνοι να φιάχνουν εργοστάσια. Άλλος κατασκεύαζε ψυγεία και κουζίνες, άλλος έκανε σίδερα μπετού, άλλος κονσέρβες και άλλος κλωστές. Εμείς νομίσαμε πως λειτουργούσαν για το καλό του κοινωνικού συνόλου. Πόσο αφελείς είμασταν! Αυτοί κατασκευάζαν τα εργοστάσια για να οικονομάνε οι ίδιοι και να στέλνουν μετά τα κέρδη στις Ευρωπαϊκές Τράπεζες. Απλά και τεκμηριωμένα πράγματα, όπως είναι και η δημιουργία  ενός εργοστασίου. Είναι απλή, απλούστατη. Αγοράζεις κοψοχρονιάς ένα χωράφι, βάζεις τους χτίστες και το χτίζουν, ύστερα εγκαθιστάς τα μηχανήματα, βρίσκεις τους πελάτες, τους πουλάς το εμπόρευμα πανάκριβα, παίρνεις τα χρήματα και με το πρώτο αεροπλάνο τα πηγαίνεις στην Ζυρίχη. Μιλάμε για κατανοητές διαδικασίες που μπορεί να κάνει και ένα παιδί δέκα χρονών., να μην σου πώ και μικρότερο! 

Έλα όμως που τους πήρε χαμπάρι η Αριστερά, αυτά τα σαϊνια που τίποτα δεν τους ξεφεύγει. Μάτι περισκόπιο. Κατάλαβαν αμέσως το σκοτεινό σχέδιό τους και  το κατέδωσαν στον λαό μέσω του Αμερικανού  ναύτη του 8ου   Αμερικανικού  στόλου Andreas Papandreou και τώρα δεν έχουν οι βιομήχανοι που να σταθούν και που να κρυφτούν. Ο Ανδρέας τα έβγαλε όλα στη φόρα, ήταν πολύ εκνευρισμένος με την βιομηχανική παραγωγή. Σήμερα, αυτή την ώρα που κουβεντιάζουμε, έχει αποκαλυφθεί και ο τελευταίος βιομήχανος, και έχει εξοβελισθεί εις το πύρ το εξώτερον με σαφή τα ευεργετικά αποτελέσματα για τον Ελληνικό λαό και τα ένδοξα άνεργα τέκνα του. Πιο ένδοξοι πεινασμένοι δεν υπάρχουν, θα τους απονεμηθούν βραβεία. Κάθε απόλυση και μια καινούργια δόξα που στων Ψαρών την ολόμαυρη ράχη περπατάει πεινασμένη και μονάχη. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη, οι βιομήχανοι δεν κερδοσκοπούν πλέον εις βάρος των τιμίων ανέργων οικογενειών. Μετά τον εκ πείνας λιμό θα δοξαστούν ακόμη περισσότερο στους εξώστες του Παραδείσου με θέα τους αχόρταγους βιομήχανους να βράζουν στα καζάνια της κολάσεως.

Οι βιομήχανοι στην Ελλάδα έχουν γίνει περίγελοι των κυνών, των γαλών και των συνδικαλιστών. Νόμισαν πως η φοροδιαφυγή θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά, δυστυχώς αλλάχ και μπιραλάχ, έγιναν αντιληπτοί και τσακωτοί. Αυτό αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία της εργατικής τάξεως που απολαμβάνει πλέον τη ζωή της με φρεσκοχτυπημένο νεσκαφέ Ολλανδίας σε κάθε υπήνεμη παραλία της νησιωτικής χώρας.

Ήδη η Καγκελάριος Μέρκελ πιέζει για περισσότερες πληροφορίες τον Έλληνα Πρωθυπουργό προκειμένου και η ίδια να προβεί στις ίδιες ανέκλητες διώξεις των Γερμανών βιομηχάνων. Στόχος της Γερμανικής κυβέρνησης είναι να ακολουθήσει το Ελληνικό μοντέλο και να κλείσει το συντομώτερον τις βιομηχανίες Mercedes, Volks Wagen, Simens, Bayer, Opel και όσες πάρει ο χάρος με το κοφτερό δρεπάνι του. Τελικός σκοπός της κ. Μέρκελ είναι ο αφανισμός των Γερμανών καταχραστών Βιομηχάνων και η ένταξή τους στις κρατικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρικής ενέργειας. Όπως έχουμε κάνει εμείς. Αποτελούμε το παγκόσμιο ξεκουραστικό πρώτυπο. Βλέπουν εμάς και γλείφουν τα δάχτυλά τους μέχρις απάνω στον αγκώνα. Κατά λάθος μπορεί να ρουφήξουν ακόμη και τον αντίχειρα, τόσο πάθος! Ο Σοφοκλής λέει ‘’αλλ’  υπ ελπίδων άνδρας το κέρδος πολλάκις διώλεσεν (κάτω από την ελπίδα του κέρδους καταστράφηκαν πολλοί άνδρες). Τώρα όμως οι απανταχού βιομήχανοι, προ της λαϊκής κατακραυγής θα βάλουν μυαλό και θα πάψουν επί τέλους οι επενδύσεις στην βιομηχανία και την ναυσιπλοϊα. Όλοι χθαμαλοί υπάλληλοι του κράτους με πίστη στην αποδοτικότατη δημοσιοϋπαλληλία μέχρις εξαφανίσεως του ανθρωπίνου γένους και της επανόδου των δεινοσαύρων και των βισόνων.  Έκεί να δείς χαρές που έχουμε να κάνουμε, θα χορτάσουμε Καλαματιανό μέχρι το πρωί, σταματημό δεν θάχουμε, θα πέφτουμε λιπόθυμοι απ τον χορό!

Φοίβος Ιωσήφ

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...