Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1851
mod_vvisit_counterΧθές5534
mod_vvisit_counterAll6257688
°F | °C
invalid location provided
΄'Οι δρόμοι των εφημερίδων'΄
Τετάρτη, 23 Μάιος 2018 16:59

 

EFHMERIDES1.jpg-2

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια αίθουσα ασφυχτικά γεμάτη, πραγματοποιήθηκε η παρουσίασητου βιβλίου  ΄'Οι δρόμοι των εφημερίδων'΄του ΒλάσηΔημ.Αλμπάνη, τ.Πράκτορα Αθηναϊκού τύπου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκετη Δευτέρα 21 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς Αγρινίου υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου.

Ο δημοσιογράφοςΠαναγιώτης Σόμπολος, τ.Πρόεδρος της Ε.Σ.Η.Ε.Α.αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του βιβλίου τονίζοντας ότι θα αποτελέσει στο μέλλον μια σημαντική πηγή πληροφοριών για όσους θα ασχοληθούν με τη διανομή του Τύπου εκείνης της εποχής.

Η κ. Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου,Φιλόλογος-Συγγραφέαςτόνισετη μοναδικότητα του βιβλίου του ΒλάσηΔημ.Αλμπάνη τονίζοντας ότι είναι η πρώτη επιτυχημένη συγγραφική προσπάθεια για την ιστορία του Τύπου από την πλευρά των πρακτορείων.

Συγχαρητήρια στην εξαιρετική προσπάθεια του Βλάση Αλμπάνη έδωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίουεπισημαίνοντας ότι με την έκδοση αυτή ο συγγραφέας τιμά μια ολόκληρη γενιά σκληρά εργαζόμενων στην διακίνηση του Τύπου.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Παπαγεωργίου Μαρία η οποία τόνισε ότι αν και είναι τόσο κοντά μας χρονολογικά, φαίνεται να είναι μια αλλά μακρινή εποχή, μακριά από εμάς, λόγω της ανάπτυξης του ηλεκτρονικού τύπου.

Την εκδήλωση συντόνισεμε επιτυχία ο δημοσιογράφος Νίκος Κανής, Εκδότης της εφημερίδας΄΄ ΜΑΧΗΤΗΣ΄΄.

Στον ίδιο χώρο εκτίθοντανκαι ιστορικά πρωτοσέλιδα παλαιών Αθηναϊκών Εφημερίδων.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...