Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2870
mod_vvisit_counterΧθές2386
mod_vvisit_counterAll4066997
°F | °C
invalid location provided
ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ:
Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 21:01

Εντονο ενδιαφέρον και του Βουλευτή 

Θεσπρωτίας Βασίλη Γιόγιακα για την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Ακτίου – Αμβρακίας -Επίσκεψη στη ΒΟΝΙΤΣΑ (ΦΩΤΟ)

 
Του Νώντα Νικάκη
τ. Λυκειάρχη 
 
           Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Βασίλης Γιόγιακας βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ, στο πολύπαθο έργο Ακτιο – Αμβρακία, το οποίο ξεκίνησε εδω και 9 χρόνια αλλα παραμένει ημιτελές, χωρίς να έχει παραδοθεί ούτε ένα χιλιόμετρο αυτοκινητόδρομου. Ο κ. Γιόγιακας περιηγήθηκε αρχικώς στον αυτοκινητόδρομο και κατόπιν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και επισκέφτηκε τη Βόνιτσα. 
           Έτσι χθες Κυριακή του Θωμά, είχαμε την ευκαιρία, μαζί με τον ενεργό πολίτη Σταύρο Πάτση, να τον συναντήσουμε και να ανταλλάξαμε απόψεις και πληροφορίες για την πορεία του έργου και για τα άλλα μεγάλα έργα της περιοχής όπως π.χ: Το αεροδρόμιο του Ακτίου, οδικό άξονα Βόνιτσα-Λευκάδα και Άκτιο-Αγ. Νικόλαος, κ.α............
 

      Ο βουλευτής μας διαβεβαίωσε ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες όσον αφορά την επίσπευση της αναμενόμενης εργολαβίας σκούπας στο ΑΚΤΙΟ-ΑΜΒΡΑΚΙΑ καθ όσον είναι έντονο το ενδιαφέρον και των φορέων της Ηγουμενίτσας, για να έχουν ασφαλή δρόμο, μείωση των χιλιομέτρων και αύξηση επιβατικής και εμπορικής, τουριστικής κίνησης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας και για να δημιουργηθεί ένα σπουδαίο οδικό δίκτυο στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία εξυπηρετώντας όλες τις ανάγκες της περιοχής.
           Ευχαριστούμε τον γείτονα και συμπατριώτη μας βουλευτή κ. Γιόγιακα για την παρουσία του στη Βόνιτσα, που αποδεικνύει το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου  που θα συμβάλλει στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.
 
 
 

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...