Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα2000
mod_vvisit_counterΧθές5702
mod_vvisit_counterAll6292801
°F | °C
invalid location provided
Συνάντηση Δημητρογιάννη
Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 20:05

 – Κεφαλογιάννη στις Βρυξέλλες.

 LAMPROS.jpg-2

     Στις Βρυξέλλες παραβρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Λάμπρος Δημητρογιάννης, προσκεκλημένος του ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Κατά την πολύωρη συνάντησή τους στο Ευρωκοινοβούλιο συζήτησαν θέματα υψηλού ενδιαφέροντος όπως το μεταναστευτικό, τη μελλοντική πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την άμβλυνση των περιφερειακών ανισοτήτων.

   Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησαν οι πολιτικές υγείας, λόγω και της ιδιότητας του κ. Δημητρογιάννη ως συντονιστή υγειονομικών υπηρεσιών του ευρωπαϊκού προγράμματος PHILOSτης Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Κοινή διαπίστωση ήταν ότι οι δημόσιες πολιτικές υγείας θα πρέπει να έχουν μετρήσιμο και ανταποδοτικό χαρακτήρα προς όφελος των πολιτών.

   Στη διάρκεια της επίσκεψής του ο κ. Δημητρογιάννης ενημερώθηκε επίσης από στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ζητήματα διακυβέρνησης, κοινωνικής συνοχής, εκπαίδευσης και κατάρτισης.