Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα214
mod_vvisit_counterΧθές3828
mod_vvisit_counterAll3077168
°F | °C
invalid location provided
O Tempora O Mores
Τετάρτη, 17 Μάιος 2017 22:33

 

 

   Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση του κ. Καββαδία, προέδρου Δ.Κ. Αγρινίου, αντιλαμβάνεται αμέσως την προέλευση της πατρότητας αυτής και την αντιφατικότητα των ισχυρισμών του.

   Προτείνω στον κ. Καββαδία να αναγιγνώσκει τα γραφόμενα και υπογραφόμενα από αυτόν, είτε είναι δικά του είτε άλλων, πριν τα δημοσιοποιεί, διότι εκτίθεται ανεπανόρθωτα, επικαλούμενος μαντικές ικανότητες που έχει ο ίδιος σε σχέση με την αντίληψή του, για τους άλλους λόγους, που γνωρίζει ο ίδιος, για την ανεξαρτητοποίησή μου.

     Διότι στην μία παράγραφο κάνει λόγο ότι η ανεξαρτητοποίησή μου δεν έχει κανένα πολιτικό ενδιαφέρον θέλοντας να με υποβαθμίσει ενώ στην αμέσως επόμενη αναφέρεται σε ενδείξεις πολιτικών σκοπιμοτήτων ανάγοντάς με σε πολιτικό παράγοντα.

     Όμως, στην δική μου ανακοίνωση, περί ανεξαρτητοποίησης, απέφυγα σκοπίμως να στοχεύσω μόνο στον κ. Καββαδία, οι δε αιτιάσεις μου και θέσεις μου ήταν ξεκάθαρες.

     Το πρόβλημα είναι ότι ο κ. Καββαδίας δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν αφορά μόνο εμάς τους δύο το θέμα που ανέκυψε, με την ισοψηφία μας και την ανάληψη εξ ημισείας της προεδρίας στην Δ.Κ. Αγρινίου. Ανήκαμε στην ίδια παράταξη, στην οποία υπήρχε επικεφαλής, ο οποίος ανέλαβε, με δική του ευθύνη, δέσμευση και προτροπή, την διαδικασία αλλαγής και αντικατάστασης προέδρου, με τρόπο συγκαταβατικό. Μετά από δυόμιση χρόνια και αφού εγώ συνέβαλλα με την συμπεριφορά μου σε αυτό, εισέπραξα αδιαφορία.

     Πρέπει να επισημάνω επίσης στον κ. Καββαδία ότι ο κόσμος όχι μόνο γνωρίζει τον καθένα μας αλλά και ότι μας παρακολουθεί και την ημέρακαι τηνύχτα.

   Επειδή λοιπόν, όλα αποδεικνύονται, ας δημοσιεύσει ο κ. Καββαδίας πότε και σε ποιο θέμα, το οποίο ενδιέφερε την πόλη του Αγρινίου και έπρεπε ο ίδιος να βρίσκεται στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν στην θέση του, πήρε το λόγο και ψήφισε. Εν αντιθέσει με εμένα που δεν ήμουν υποχρεωμένος να παρευρίσκομαι αλλά ήμουν πάντα στα Δημοτικά Συμβούλια και θα είμαι και στο μέλλον.

     Η αποχώρησή μου ήταν θέμα τιμής και αξιοπρέπειας για μένα. Αμφότερα αδιαπραγμάτευτα. Η οποιαδήποτε προσπάθεια εμπλοκής μου, με πολιτικές σκοπιμότητες τρίτων, στοχεύει στην υπονόμευση των αρχών μου και της δικής μου αποκλειστικά προσωπικής πορείας.

 

                                          Αγρίνιο, 17-5-2017

 

                                      Στράτος Καράτσαλος

                             Τοπικός Σύμβουλος Αγρινίου