Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Walker Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
Κλείνει το εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στον Εύηνο;

 

anagnostopoylos

Φόβοι για απολύσεις εργαζομένων, μετά από προσφυγή κατοίκων για την περιβαλλοντική υποβάθμιση του χώρου εξαιτίας του εργοταξίου.

Την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ στον Εύηνο εξέφρασε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως  Γιάννης Αναγνωστόπουλος, σχετικά με το ενδεχόμενο αναστολής των εργασιών για την Ιόνια Οδό, ύστερα από την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, από πολίτες της περιοχής για περιβαλλοντική υποβάθμιση του χώρου.

«Δυστυχώς η υπέρμετρη περιβαλλοντική ευαισθησία πολιτών του δήμου Χάλκειας ίσως οδηγήσει στην αναστολή των εργασιών κατασκευής της Ιόνιας Οδού και κατά συνέπεια τόσο στο κλείσιμο του εργοτάξιο όσο και στην απόλυση των εργαζομένων σ' αυτό.

Εκφράζω την συμπαράστασή μου στους εργαζόμενους και πιστεύω ότι η εταιρεία και οι αρμόδιες αρχές θα προβούν σε  όλες τις ενδεδειγμένες ενέργειες, προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος κλεισίματος του εργοταξίου.

Φυσικά είμαι βέβαιος ότι η ΤΕΡΝΑ δεν θα προβεί σε απολύσεις προσωπικού με δεδομένη την ευαισθησία που αντιμετωπίζει τα εργασιακά ζητήματα.

Ταυτόχρονα είναι ακατανόητη αυτή η περιβαλλοντική υπεραισθησία για ένα έργο, το οποίο αναμένεται να δώσει σημαντική αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή μας» σημείωσε ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μετά το τέλος της συνάντησης του με τους εργαζόμενους.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν στο δήμαρχο Μεσολογγίου την αγωνία τους για το εργασιακό τους μέλλον ύστερα από την κατάθεση των ασφαλιστικών μέσων αφού όπως αναφέρθηκε είναι ορατό το ενδεχόμενο της απόλυσής τους από την κατασκευαστική εταιρεία.

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...