Μάι   Ιούνιος 2018   Ιούλ

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Julianna Walker Willis Technology

Μετρητής

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα1061
mod_vvisit_counterΧθές3955
mod_vvisit_counterAll3086120
°F | °C
invalid location provided
Τελειώνουμε με τις εκκρεμότητες του σεισμού του 2008:
Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 19:58

 Ο «Άγιος Ανδρέας» ανήκει πλέον στους πολίτες

katsif nosokomeio

 

Την ικανοποίησή του για την παράδοση και έναρξη λειτουργίας του πολυώροφου κτιρίου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας» εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Σε δήλωσή του σημειώνει:

«Οι πρώτοι ασθενείς μπήκαν στο πολυώροφο κτίριο. Είμαι υπερήφανος. Η παράδοση του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας στους πολίτες της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας, δεν ήταν για εμένα ένας υπηρεσιακός στόχος. Ήταν μια ευθύνη.

Αποτελεί δε ένα άριστο παράδειγμα σωστής προετοιμασίας, καλής συνεργασίας, άρα αποτελεσματικής και αποδοτικής πρακτικής.

Θέλω να ευχαριστήσω, την τότε ηγεσία των Κτιριακών Υποδομών, που ανταποκρίθηκαν, τότε, το φθινόπωρο του 2011, όταν εμείς αναλάβαμε το ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδας, στο κάλεσμα μας να προετοιμάσουν το έργο για να ενταχθεί στις προτεραιότητες του ΕΣΠΑ.

Τον τότε Επίτροπο Περιφερειακής Ανάπτυξης Γιοχάνες Χαν, που δέχθηκε την πρότασή μας και εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ ως έργο “σημαία”, άρα με υψηλή προτεραιότητα για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Τα στελέχη των Κτιριακών Υποδομών, για την άριστη συνεργασία στην προετοιμασία και υλοποίηση.

Τέλος, τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, που χωρίς αυτούς, το έργο δεν θα είχε υλοποιηθεί.

Όταν αναλάβαμε το 2011, οι εκκρεμότητες από το σεισμό, ήταν μεγάλες σε έργα δημόσιας υποδομής. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν για όλα οι προϋποθέσεις αποκατάστασης.

Επεξεργαστήκαμε, τότε, όλα τα στοιχεία που είχαμε στη διάθεσή μας και αφορούσαν δημόσιες υποδομές και χρηματοδοτικά εργαλεία. Καταλήξαμε σε αυτά που μπορούσαμε να σχεδιάσουμε, να χρηματοδοτήσουμε και να υλοποιήσουμε. Αποκαταστάθηκαν σχολεία, ο εμβληματικός για την Πάτρα Ιερός Ναός της Παντάνασσας και σήμερα το Νοσοκομείο μας.

Εμείς, ως Περιφερειακή Αρχή, θα συνεχίσουμε, με ευθύνη και συνέπεια να κάνουμε το καθήκον μας, να κάνουμε έργο. Το έργο εκείνο που χρειάζονται οι συμπολίτες μας».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...