Μάρ   Απρίλιος 2024   Μάι

ΚΔΤΤΠΠΣ
   1  2  3  4  5  6
  7  8  910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Julianna Willis Technology
°F | °C
invalid location provided
ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ

«Κύριο μέλημά μας η Παιδεία», papauanashs-naypaktos δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης σε ευρεία σύσκεψη για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου.

Να λειτουργήσει κανονικά την 1η Σεπτεμβρίου το 3Ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου αλλά και να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, λόγω της πιθανής απένταξης από το ΣΔΙΤ, με ευθύνη της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτ/νίας, τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, κατά την ευρεία σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του, στο Γραφείο του στο Δημαρχείο της πόλης.

«Οι άμεσα εμπλεκόμενοι οφείλουν να αναλογιστούν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουν στην κατασκευή μιας σύγχρονης και λειτουργικής μονάδας που συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της Εκπαίδευσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος.  

Στη σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Κ. Πατσαούρας, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας Χ. Σικώλας, και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Α. Θεοδοσόπουλος και ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Κανέλλος ,επισημάνθηκε για μία ακόμη φορά το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι γονείς τους από την έλλειψη λειτουργικού κτιρίου για τις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας, ενώ συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές να επισπευσθούν όλες οι αναγκαίες διαδικασίες, ώστε το 3ο Δημοτικό Σχολείο να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά από 1ης Σεπτεμβρίου.

Ταυτόχρονα ορίστηκε Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΔΕΠ Κ. Πατσαούρα, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Α. Θεοδοσόπουλο και το Διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κ. Κανέλλο, η οποία σε προγραμματισμένο ραντεβού με τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτ/νίας, θα εξετάσουν τον τρόπο ασφαλούς λειτουργίας του 3ου Δημοτικού Σχολείου, τη νέα σχολική χρονιά.

«Πέρα και πάνω από μικροκομματικές σκοπιμότητες και μεμψιμοιρίες η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτ/νίας, οφείλει άμεσα να προχωρήσει στην αγορά οικοπέδου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου, εφόσον η χρηματοδότηση για την αγορά του οικοπέδου, ύψους 700.000 ευρώ, είναι εξασφαλισμένη από το 2005. Αυτό που μας ενδιαφέρει άμεσα είναι να ξεπεραστούν οι όποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να εξασφαλιστεί ένα σύγχρονο σχολείο για τα παιδιά μας», τόνισε προς τους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.  Όπως κατηγορηματικά είπε «περιθώρια για αναβολές δεν υπάρχουν».

 

Εορτολόγιο

Δημοσκόπηση

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕ ΤΡΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ:
 

Login...